HomeTELEVIZIUNESportNapoli și Real Madrid se luptă pentru optimile Champions League astăzi, la Pro TV! Seara se încheie cu Masterchef!

Napoli și Real Madrid se luptă pentru optimile Champions League astăzi, la Pro TV! Seara se încheie cu Masterchef!

În această seară, la 21:45, Pro TV aduce atmosfera de UEFA Champions League în casele tuturor românilor, cu o confruntare tensionată între Napoli și Real Madrid! Napoli încearcă să își ia revanșa și să surprindă în optimile UCL, după ce a încasat trei goluri în Spania de la Real Madrid, cu scorul final de 3-1.

 

Pentru echipa din Italia, calificarea în sferturile competiției ar fi o premieră, iar un mare avantaj pentru ei poate fi atmosfera senzațională caracteristică pe stadionul echipei Napoli. Pentru Real Madrid, neînvinsă până acum în Champions League, ar fi a șaptea calificare consecutivă în sferturi, iar obiectivul echipei lui Zidane este de a deveni prima echipă din istorie care păstrează trofeul doi ani la rând în formatul Champions League.

 

Anul trecut, spaniolii au reușit să învingă în premieră pe tărâm italian, căștigând cu Roma, după 8 meciuri fără succes. Real Madrid a ajuns și la 46 de meciuri consecutive cu gol marcat, depășind recordul de 44 al Barcelonei – un motiv în plus pentru care pasionații de fotbal să se aștepte la un meci spectaculos, cu goluri multe, în această seară, la Pro TV.

 

Marți seară, de la 21:45, Pro TV invită românii să se bucure de fotbal, într-o confruntare între Napoli și Real Madrid, cu o miză mare pentru ambele echipe!

Seara se inchie la PRO TV cu MASTERCHEF de la ora 23:45.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns