HomeALL MEDIANasul Radu Moraru revoltat pe CNA!

Nasul Radu Moraru revoltat pe CNA!

Radu Moraru, patronul postului de televiziune Nașul TV, s-a dezlănțuit la CNA. Moraru s-a arătat revoltat de faptul că forul audiovizualului i-a respins o contestație privind excluderea postului Nașul TV din rețeaua digitală a UPC.

Radu_Moraru_Nasul

Radu Moraru a venit astăzi în fața Consiliului pentru a contesta un raport al inspecției CNA, realizat împreună cu ANCOM, dar și pentru a cere rediscutarea unei reclamații din 26 septembrie. În urmă cu aproximativ o lună, patronul Nașul TV a reclamat la CNA faptul că UPC i-a scos postul de programe din grila digitală.

“Nu sunt suficienți oameni în stradă? Vreti sa ieșim și noi în stradă? Multmim frumos, vom fi acolo!”, le-a spus Radu Moraru membrilor CNA, după ce a aflat că i-a fost respinsă contestația.

Florin Gabrea, membru CNA, a fost cel mai afectat de “ieșirea” lui Radu Moraru.

“Este cel puțin neelegant ceea ce faceți aici. Organismul CNA-ului este unul deliberativ. Ați comis o chestiune nepermisă”, i-a spus Gabrea lui Radu Moraru.

Florin Gabrea a mai spus că deja “a devenit o modă” ca diverși oameni să se ia de CNA, și l-a menționat și pe Rareș Bogdan, de la Realitatea TV.

“Domnul Rareș Bogdan face același lucru, vine și tratează pe toată lumea ca pe niște gunoaie. (…) E o modă acum ”, a mai spus Florin Gabrea după ce Radu Moraru a părăsit sala de ședință.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Pai..draga CNA, atata timp cat va purtati ca niste gunoaie – cum doriti sa se poarte lumea cu voi Cu manusi?
    Desigur- si gunoiul este sortat cu manusi. E mai bine asa?
    Atata timp cat tineti parte „unor” anumiti „tovarasi”- e normal ca Radu Moraru, si Rares Bogdan ( desi nu-i cunosc) sa aiba o reactie „adversa”; E ca orice organism – care se apara de virusi;

Lasă un răspuns