HomeALL MEDIANatalie Portman vs. Cameron Diaz

Natalie Portman vs. Cameron Diaz

Multa vreme s-a crezut ca frumusetea unei femei nu este completa fara o podoaba capilara bogata si unduitoare. Perceptia s-a cam schimbat de cand cu pariul lui Sinead O’Connor care a demonstrat lumii intregi ca o femeie poate fi frumoasa si fara par. Deloc.
Daca Sinead O’Connor a facut din acest look marca sa inconfundabila, au mai existat vedete care au adoptat aceeasi lipsa de coafura pe perioade de timp, in functie de cerintele carierei lor. Cantaretei i s-au adaugat de-a lungul timpului Sigourney Weaver, Demi Moore, Amber Rose (mai recent). Azi va prezint doua dintre ele. Nu-i asa ca arata adorabil?

Natalie Portman a devenit cheala pentru ca asa i-a cerut rolul ei din “V for Vendetta”. I-a placut atat de mult cum ii statea incat n-a apelat la peruci in timpul cat a durat cresterea parului la dimensiuni normale, asa cum ar fi fost de asteptat. Ea a declarat ca voia de mult timp o asa schimbare radicala, dar i-a lipsit un pretext suficient de puternic pentru a face pasul atat de indraznet.

Natalie Portman vs. Cameron Diaz

Cameron Diaz a aparut si ea cheala tot pentru un rol, cel din filmul “My Sister’s Keeper”. Daca in cazul lui Natalie, vorbim de o “chelie” veritabila, la Cameron a fost doar un artificiu. Insa unul atat de bine executat incat putini si-au dat seama ca parul ei auriu nu a disparut cu adevarat.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns