HomeLIFE STYLENati Meir are imn de campanie compus de Adi Minune

Nati Meir are imn de campanie compus de Adi Minune

Nati Meir nu se lasa mai prejos decat nimeni cand vine vorba de cursa pentru prezidentiale. Se pregateste intens pentru campania din noiembrie. Cum Monica Columbeanu l-a parasit pe Meir din cauza unor prombleme financiare, acesta  a apelat la ajutorul lui Adi Minune pentru a compune un imn gata sa-l trimita la Cotroceni !

Fostul deputat Nati Meir şi-a lansat candidatura în luna mai, la un hotel din centrul Capitalei, amfitrionul evenimentului fiind Monica Columbeanu. Aceasta i-a fost şi purtător de cuvânt pentru o perioadă de aproximativ două luni.

La sfârşitul lunii august, potrivit Mediafax, Meir a anunţat că Adrian Minune va face parte din staff-ul său de campanie şi că acesta îi va compune imnul electoral.

„Să scăpăm ţara de hoţi,/ Haideţi să ne unim toţi!/ Cu votul care mi-l daţi,/ Nicicând n-o să regretaţi”, sunt câteva dintre versurile „imnului” cu care Nati Meir va încerca să atragă votanţii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns