HomeLIFE STYLENational Tv renunţă la departamentul Stiri

National Tv renunţă la departamentul Stiri

Au inceput noi restructurari la trustul CNM (Centrul National Media), patronat de fratii Nicula. Surse din National Tv au declarat pentru Radar de Media , ca in aproximativ o luna de zile departamentul stiri va fi inchis iar toti angajatii vor fi concediati.

Vor fi dati afara  jurnalistii de la stiri, sport si meteo dar si personalul tehnic. Masura a fost luata ca urmare a stabilizarii postului si centrarea lui pe alte programe. Tosi un jurnal scurt de stiri fara prezentator va fi difuzat la National Tv in fiecare zi. In schimb la postul N24 vor fi difuzate numai emisiuni de timp documentar, travel si life.

Centrul National Media detine posturile de televiziune National Tv, N24 si Favorit Tv precum si postul de radio National FM .  N24 a fost prima televiziune de stiri din Romania  infintata in anul 2000 si functiona cu o echipa de peste 150 specialisti .  National Tv este post generalist ce difuzeaze in special  filme, seriale, emisiuni de divertisment si reality show-uri. Postul fiind in ultimii ani  in top 10 cele mai vizionate posturi tv din Romania.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns