HomeALL MEDIANBCUniversal numeşte un nou şef la conducerea operaţiunilor TV din Europa Centrală

NBCUniversal numeşte un nou şef la conducerea operaţiunilor TV din Europa Centrală

Jo Sherlock a fost numită în poziţia nou creată de Vice President, Commercial, Emerging Markets al Universal Networks International, având responsabilitatea extinderii în Europa Centrală (inclusiv România) a televiziunilor din portofoliul NBCUniversal, potrivit unui comunicat, scrie MEDIAFAX.

Anunţul a fost făcut, luni, de Colin McLeod, Managing Director, Emerging Markets, al Universal Networks International.

Din noua funcţie, Jo Sherlock i se subordonează lui Colin McLeod.

Ea se va ocupa de creşterea portofoliului NBCUniversal în Africa, Benelux, Europa Centrală şi Scandinavia, respectiv de extinderea în regiune a televiziunilor pay-TV (cu plată, n.r.) deţinute de această companie.

Stabilită la Londra, Jo Sherlock va coordona dezvoltarea comercială a brandurilor Universal Networks International şi va avea ca scop creşterea distribuţiei televiziunilor companiei şi atingerea obiectivelor în ceea ce priveşte vânzarea de publicitate în regiune.

„Îi urăm bun-venit lui Jo în echipă. Experienţa sa bogată ne va aduce mari beneficii în ceea ce priveşte alinierea strategiei de distribuţie cu cea a vânzărilor de publicitate şi creşterea oportunităţilor de dezvoltare într-o piaţă cu o evoluţie rapidă – pieţele emergente”, a declarat Colin McLeod.

La rândul său, Jo Sherlock a spus: „Alăturarea mea echipei Emerging Markets a Universal Networks International este o oportunitate excelentă de a dezvolta, în continuare, portofoliul de televiziuni internaţionale de calitate”.

Înainte de a se alătura Universal Networks International (UNI), Jo Sherlock a fost Business Development Negotiator pentru BT (grup de televiziuni din Marea Britanie şi Irlanda, n.r.), unde a coordonat negocierile de distribuţie a televiziunilor din portofoliul de canale BT Sport.

A ocupat, de asemenea, poziţii de senior sales şi business development în cadrul Miramax, BT, The Walt Disney Company şi Bloomberg. Şi-a început cariera la Viacom şi are o diplomă în Limbi Străine Moderne, fiind absolventă a Universităţii Durham.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns