HomeLIFE STYLE''Ne vedem la TVR'', ediţia dedicată Eurovision 2010, lider de audienţă

''Ne vedem la TVR'', ediţia dedicată Eurovision 2010, lider de audienţă

Editia speciala a emisiunii „Ne vedem la TVR”, dedicata concursului Eurovision a fost lider de audienta, sambata 6 februarie, transmisa in direct la TVR 1.

Interesul publicului pentru prima prezentare oficială a pieselor din concurs şi faţă de pregătirile pentru Eurovision au plasat TVR 1 în postura de lider de audienţă pe targeturile naţional şi urban, se arata in comunicatul remis de TVR.

Astfel, pe intervalul de emisie: 14.20 – 16.23, programul Marinei Almăşan – Socaciu, coordonatoarea proiectului Eurovision 2010 şi gazda emisiunii, a înregistrat cele mai bune valori medii ale rating-ului (2% pe naţional şi 2,3% pe urban) şi ale cotei de piaţă (7,1% pe naţional şi 7,7% pe urban).

Minutul de aur al emisiei a fost înregistrat la 14.57 când programul despre selecţia Naţională Eurovision 2010 era urmărit la nivel naţional de peste jumătate de million de telespectatori la nivel naţional, reprezentând un rating de 2,6% şi o cotă de piaţă de 10,1%.

[starrating template_id=4 rows=5 column=’votes’ min_votes=5 image_from=’content’ image_resize_x=350 image_resize_y=300 rating_stars=’starscape’ rating_size=’30’ review_stars=’soft’ review_size=’30’ rating_thumb=’starrating_gif’ rating_thumb_size=’32’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns