HomeAUDIENȚE TVAnalize„Neatza cu Răzvan și Dani”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban

„Neatza cu Răzvan și Dani”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban

Matinualul de la Antena 1, lider de audienta! 

Așa se face că ieri, 11 octombrie, în intervalul în care este difuzată (07.59 – 10.55), emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 3 puncte de rating și 23,9% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a situat pe locul al doilea cu 2,8 puncte de rating și 22,5% cotă de piață.

În minutul de maximă audiență de la 08.28, emisiunea a înregistrat un vârf de 5 puncte de rating și o incredibilă cotă de piață de 43,4 procente.

 

În perioada 5 septembrie – 11 octombrie 2016 emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a înregistrat față de aceeași perioadă a anului trecut, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste între 18-49 de ani o creștere de audiență de 41% la nivel de rating și una de 36% a cotei de piață.

Creșteri importante s-au înregistrat și pe întreg publicul din mediul urban, de 31% la nivel de rating și 22% la nivelul cotei de piață, în timp ce nivelul întregului public din România creșterile au fost de 38% la nivel de rating și de 27% la nivelul cotei de piață.

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

Latest comment
  • VOI CHIAR CREDETI TOT CE SCRIETI AICI SAU VA DICTEAZA ANTENA CE SA SCRIETI , NUMAI MINCIUNI AU AVUT MAI MULT 80 LA SUTA A AVUT , DE MINCIUNI

Lasă un răspuns