HomeAUDIENȚE TVAnalize„Neatza cu Rãzvan si Dani”, record absolut de audienţã

„Neatza cu Rãzvan si Dani”, record absolut de audienţã

Cel mai îndrãgit matinal din România, „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, respectã şi în acest an tradiţia şi vreme de douã sãptãmâni şi-a mutat platoul emisiunii pe nisip, transmiţând în fiecare dimineaţã în direct de pe plaja Algida din Mamaia. Meseriaşii distracţiei şi-au propus sã aducã marea mai aproape de cei care nu reuşesc sã ajungã anul ãsta pe litoral şi au reuşit pe deplin, telespectatorii urmãrindu-i în numãr foarte mare. Astfel, ediţia de ieri a emisiunii a înregistrat un record absolut de audienţã.

Cu o cotã de piaţã de 30.8% şi o audienţã medie de 2.9% puncte de rating la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea prezentatã de Rãzvan şi Dani a înregistrat ieri un record absolut de audienţã, având cea mai bunã cotã de piaţã încã de la lansarea emisiunii.

18-49 Urban
Channels Rtg% Shr%  

Rtg(000)

 

Neatza cu Razvan si Dani

(07:59-10:54)

Antena 1 2.9 30.8 140
Pro TV 1.8 19.3 88
Happy Channel 0.6 6.8 31

 

Avându-l la platane pe Nonis G, echipa „Neatza” a dat startul distracţiei încã de la primele ore ale dimineţii, provocându-i pe cei prezenţi pe plajã la o mulţime de concursuri. „Cine nu se joacã la mare înseamnã cã a murit!”, a spus amuzat Dani, iar Cãtãlin Oprişan şi-a propus ieri sã le aline oamenilor dorul de locurile dragi, transformându-se în salva…dor! Pepe, Dorian Popa, Serena şi F Charm, Alessia, Mike Diamonz sunt doar câţiva dintre artiştii care i-au încântat ieri pe spectatori şi telespectatori.

Şi la nivelul întregii zile, Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 2.9% şi o cotã de piaţã de 21.1% pe targetul comercial.

Imediat dupã încheierea acestui sezon al emisiunii “Neatza”, Rãzvan şi Dani încep o nouã perioadã de foc – audiţiile cu juriu în cel de-al şaselea sezon al super show-ului “X Factor”, ce va fi difuzat în aceastã toamnã, la Antena 1.

 Sursa cifre: Kantar Media 

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_RAZVAN&DANI_20150610_0029

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns