HomeDIGITALIndustria de PublicitateNECC TELECOM ofera romanilor de pretutindeni tarife fara concurenta (preluare de pe Romedia.gr – Ziarul electronic romanesc din Grecia)

NECC TELECOM ofera romanilor de pretutindeni tarife fara concurenta (preluare de pe Romedia.gr – Ziarul electronic romanesc din Grecia)

“O noua zi, un nou prieten” este sloganul firmei. 
NECC TELECOM a adus videotelefonia in Romania dar ofera si romanilor din intreaga lume posibilitatea de a de a face parte dintr-un proiect financiar ambitios: videotelefonia prin tehnologia Voice Over IP, internet wireless de mare viteza 4G, dar si IP TV, telefonie mobila etc.  NECC TELECOM ofera utilizatorilor o experienta unica prin aceea ca fiecare utilizator isi poate vedea interlocutorul atunci cand vorbeste la telefon astfel creandu-se o apropiere mai mare. Foarte multi ar putea spune ca nu au nevoie de acest serviciu deoarece utilizeaza programul Skype. Exista insa o mare deosebire de Skype.
Cu echipamentele si serviciile furnizate de NECC TELECOM fiecare poate vorbi oriunde in lume atat pe fix cat si pe mobil la tarife fara concurenta si sa aiba convorbiri gratuite si nelimitate in retea.
Unul dintre avantajele pe care NECC TELECOM il are fata de alte companii de telecomunicatii este tarifarea: se taxeaza indivizibil primele 30 de secunde, dupa care se face taxarea si 6 in 6 secunde. In prezent, companiile de telecomunicatii, de telefonie fixa si mobila din intreaga lume se bat in oferte. Ce ofera? Mai multe minute in retea, in alte retele sau in strainatate. Dar oare va v-a recompensa vreodata vreuna dintre aceste companii cu o factura ZERO? Pentru simplul fapt ca ii sunteti client si ca ati recomandat serviciile sale si prietenilor dumneavoastra. Ei bine singura companie de acest gen este NECC TELECOM.
Compania a fost infiintata in anul 2002 de catre cetateanul american de origine romana Daniel Popa si este o companie care ofera servicii de comunicare la distanta pentru etnici. In 2008, s-a infiintat LV7 Global Marketing, companie care promoveaza serviciile NECC TELECOM, din care pueti face si dumneavoastra parte.
Cu NECC TELECOM, puteti avea un numar de Romania oriunde in lume pentru ca aceasta retea de videotelefonie functioneaza prin internet, iar internetul este disponibil in intreaga lume.
Mai mult, avantajele acestei telefonii este ca nu necesita computer sau laptop functionand ca un telefon tarditional, este accesibil tuturor fara limita de varsta si fara a necesita cunostinte de utilizare computer, are accesibilitatea de oriunde si oricand, 24 din 24 de ore.
Daca va intereseaza sa aveti propria afacere cu investitii minime in domeniul telecomunicatiilor, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 00306945179098, 00306993394703 si 0040364179068.
Sloganul LV7 este: “O noua zi, un nou prieten”.
Pentru Romedia.gr o corespondenta de la Panseluta Avrigeanu

 

Articolul original il puteti citi aici

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns