HomeLIFE STYLENelly Ciobanu cânta româneşte la Eurovision Moscova 2009

Nelly Ciobanu cânta româneşte la Eurovision Moscova 2009

Nelly Ciobanu, reprezentanta Republici Molodova la Eurovision prezenta joi seara in a doua semifinala a reusit sa se califice in marea final a concursului Eurovision cu melodia „Hora din Moldova”; de altfel singura melodie din concurs cantata in limba romana.
Initial Nelly Ciobanu pregatise o varianta in limba engleza a melodiei
„Hora din Moldova” dar pe scena de la Moscova ea a preferat sa cante in limba romana . Nelly a reusit sa se califice in marea finala avand multe sanse sa ocupe o pozite fruntasa la Eurovision.

Romania nu a putut vota in a doua semifinala, doar tarile intrate in concursul de ieri au avut drept de vot.
Nelly Ciobanu este o artista renumita in Republica Moldova fiind apreciata pentru vocea ei dar si pentru succesul carerei sale din Molova.

In turenul de promovare a piesei pentru Eurovision, Nelly a fost prezenta si in Romania fiind invitata la emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro Tv, „Acces direct” de la Antena 1 si „Drumul spre Moscova” de la TVR 1, unde a lasat numai impresii bune. Nelly a spus la emisiunea „Acces Direct”, ca se teme de criteriile de vot geopolitice dar merge cu incredere la Moscova, „ nu ma tem de concuretii de acolo pentru ca stiu ce inseamna Eurovisionul, am fost la multe concursuri de talie internationala dar imi este tema de votul pe criteriile geopolitice dar consider ca orice concurs are partea lui de politica”, a declarat Nelly la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Referitor la limba pe care a ales-o sa interpreteze melodia ea a spus ca nu canta nici pe limba  rusa si nici pe engleza canta limba strabunilor ei , limba romana si nu ii este deloc rusine.
Nelly Ciobanu este maritata  are o fetia si un baietel este absolventa a facultatii de muzica si teatru din Chisinau, a facut inot de performanta si in acelasi timp este cea mai de succes artista din Moldova.

Nelly ne-a convins ca este o artista de succes si pe scena de  la Moscova ea calificandu-se in finala Eurovision . Moldova va intra in concurs sambata pe pozitia 13 cu piesa deja cunoscuta de toti romanii dar si toata Europa, Hora din Moldova.
Eu va invit s-o ascultam din nou pe Nelly Ciobanu Live de pe Secena Olipica de la Moscova.

Fii la curent cu tot ce se intampla, Eurovision 2009 : http://eurovisionstar.blogspot.com/

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns