HomeALL MEDIANeloviţi de criză, Oana Zăvoranu şi Pepe au cheltuit două miliarde in America

Neloviţi de criză, Oana Zăvoranu şi Pepe au cheltuit două miliarde in America

Se pare ca pe Oana Zavoranu nu a afectat-o deloc criza financiara. Impreuna cu sotul ei au cheltuit 2 miliarde de lei in America.

Lenjerie de la Victoria’s Secret, pantofi, bijuterii, genti de la Chanel si Louis Vouitton, camera de 700 de dolari pe noapte, scrie Click.

Asa se rasfata prezentatoarea de la OTV inca de la sfarsitul anului cand s-a hotarat sa plece cu iubitul ei, Pepe, in vacanta in America. Oana traieste acum o poveste de vis permitandu-si sa manance la cele mai luxoase restaurante si relaxandu-se intr-un pat princiar.

„Este superb aici. Daca ar fi dupa mine nu m-as mai întoarce. Stam la 10 minute de Hollywood, la 5 minute de Beverly Hills si Bel Air, cele mai smechere cartiere unde stau celebritatile. Tot ce e mai frumos e aproape de mine”, se lauda galagioasa Zavoranca.

Printre lucrurile pe care si le-a cumparat pana acum se numara: lenjerie intima de la Victoria’s Secret în valoare de 5.000 $, haine, bijuterii si pantofi de firma pentru care a scos din buzunar mai bine de 10.000 $, trei genti Chanel pentru care a platit 15.000 $, doua genti Louis Vouitton care au costat 6.000 $.

Si pentru ca ieri a fost ziua lor de nume, cuplul a profitat de ocazie si au sarbatorit cu o cina romantica la lumina lumanarilor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • 45000 de euro dar 2 miliarde face sa para mult mai mult. LOL. Barfe si povesti pentru romanii care n-au iesit niciodata din satul lor de mlastina.

  • 45000 de euro dar 2 miliarde face sa para mult mai mult. LOL. Barfe si povesti pentru romanii care n-au iesit niciodata din satul lor de mlastina.

Lasă un răspuns