HomeTELEVIZIUNEEmisiuniNeti Sandu vorbeste la “De Suflet” despre influentele astrelor la finalul lui 2012 si in 2013

Neti Sandu vorbeste la “De Suflet” despre influentele astrelor la finalul lui 2012 si in 2013

Cum va fi sfarsitul anului 2012 si ce va aduce 2013, din punct de vedere astrologic, sint doua intrebari numai bune de folosit ca pretext pentru prezentatoarea emisiunii “De Suflet”, de a o avea invitata pe Neti Sandu, sambata 17 noiembrie, de la ora 20:30.

Dana Rogoz si Neti vor realiza o editie dedicata astrologiei in care vor fi, de asemenea, sarbatoriti toti Scorpionii si Sagetatorii, zodiile-vedeta ale acestei luni. “O informatie importanta pentru Scorpioni este aceea ca s-a deblocat perioada grea prin care au trecut. In ceea ce priveste mai ales Sagetatorii, dar si toate celelalte zodii, Marele Benefic, Jupiter, isi revine din februarie 2013 din mersul retrograd, iar pana in iunie cu totii vom avea de castigat. In special in sfera comunicarii, a drumurilor, a afacerilor”, sint primele informatii pe care le va da Neti telespectatorilor ProTv International.

In plus, ea va povesti cum si cand a inceput aceasta pasiune pentru ea, trasformata chiar in profesie. “In anii ’90 am inceput sa studiez teoria, am facut cursuri, dar am fost si autodidacta. Dupa un an de studiu si de acumulare a informatiilor, am inceput sa aplic pe mine, pe astrograma mea si verificam inclusiv cu tot ceea ce mi s-a intamplat mie in trecut”, povesteste vedeta ProTV, la “De Suflet”.

Alaturi de Neti, in platoul emisiunii vor veni citiva reprezentati de seama ai zodiilor sarbatorite. Astfel, Sore, Giulia Anghelescu si Maria Radu, 3 Scorpioance veritabile vor vorbi despre calitatile si defectele zodiei si vor asculta sfaturile primite de la Neti. Nici Sagetatorii nu sint lasati de o parte. Alina Eremia, Aylin Cadir si Marcel Pavel, care se pregatesc sa isi sarbatoareasca ziua de nastere au multe de spus dar si de…cantat!

Ce se va intampla in detaliu, ce informatii a pregatit Neti pentru toata lumea dar si ce alte surprize are Dana Rogoz pentru telespectatorii sai, acestia vor afla sambata, de la ora 20:30, la ProTv International.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns