HomeLIFE STYLENew single: Natalia Barbu – Iubire cu aroma de cafea

New single: Natalia Barbu – Iubire cu aroma de cafea

Desi single-ul precedent “I Said It’s Sad” se bucura de un real succes in tari ca Rusia si Moldova, urcand in top 3 radio difuzari in tara de origine a artistei, plasindu-se pe locul 1 in Eurovision On Top, un top international creat exclusiv din piesele artistilor participanti la acest concurs, frumoasa interpreta Natalia Barbu revine cu o noua surpriza pentu fanii sai, lansand o superba piesa de toamna, intitulata “Iubire cu aroma de cafea”.

Desi piesa a fost finalizata inca in vara acestui an, alaturi de alte piese pentru care artista a colaborat cu producatorul Radu Sirbu, interpreta a hotarat ca aceasta piesa va fi lansata la sfarsitul toamnei, din motive lesne de inteles: este o piesa lenta, lirica si foarte romantica care se potriveste perfect cu acest anotimp.

“Este o poveste frumoasa, povestea unui cuplu, a unei iubiri pierdute. Cred ca fiecare dintre noi are cate o poveste cu un final mai trist… din fericire amintirile raman vii iar noi suntem capabili sa iertam si sa ramainem cu lucruri frumoase in urma unei astfel de despartiri indiferent cat de duresroasa ar fi fost.

“Iubire Cu Aroma De Cafea” m-a vrajit de la prima ideie, a fost usor sa o transmit, textul fiind in romana, am putut sa simt si sa traiesc fiecare cuvant, este genul de piesa care nu se pierde si nu se trece de-a lungul timpului, este o superba balada de dragoste. Toata povestea a pornit de la titlul piesei, la care ne-am gandit impreuna cu echipa Rassada Music iar apoi versurile scrise de Sianna au descris perfect povestea pe care astazi vreau sa o impart cu fanii mei si in ciuda mesajului trist al piesei ii sfatuiesc sa iubeasca cu patima si sa nu regrete nicioadata, pentru ca nu poate exista sentiment mai profund sau mai frumos decat iubirea.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns