HomeMAGAZINFilmNicole Kidman: “Cu ochii larg inchisi” nu a insemnat sfarsitul casniciei cu Tom Cruise!

Nicole Kidman: “Cu ochii larg inchisi” nu a insemnat sfarsitul casniciei cu Tom Cruise!

Nicole Kidman, protagonista Filmului de 10 “Busola de Aur” difuzat de Pro Cinema pe 29 octombrie, a tinut sa dezminta zvonurile potrivit carora filmarile la thrillerul erotic “Cu ochii larg inchisi” (Eyes wide shut) au marcat inceputul dezintegrarii relatiei cu Tom Cruise.

“Oamenii cred ca acest film a insemnat inceputul rupturii dintre mine si Tom, ceea ce nu este chiar asa. Eu si Tom eram foarte apropiati in acea perioada”, spune Nicole Kidman, care a realizat “Cu ochii larg inchisi” in 1999 si a divortat de Tom abia in 2001.

Kidman a mai dezvaluit ca Stanley Kubrick a dorit ca personajele din thriller sa fie inspirate de viata reala a celor doua staruri. “Asa era Stanley”, spune Kidman. “A folosit filmul ca pe o provocare, pretinzand ca este vorba despre viata noastra sexuala reala, ceea ce, in mod evident, nu era asa”, mai spune aceasta. “Si eu si Tom am decis in acel moment sa ne dedicam 100% unui mare artist si unui mare realizator de filme”.

Actrita a marturisit ca, la inceput, a fost prudenta din cauza sexualitatii ostentative a filmului, dar, pana la urma, s-a simtit in siguranta sa colaboreze cu celebrul regizor. Foarte multe “cadre de o sexualitate extrema” nu au fost incluse pana la urma in varianta finala a filmului, a mai dezvaluit Nicole Kidman. “M-am simtit in siguranta cu Stanley”, marturiseste actrita. “Nu am avut senzatia ca sunt exploatata, sau ca unele scene sunt gratuite. Stanley se purta foarte diferit cu femeile fata de barbati. Era tata de fete si din aceasta cauza a fost foarte patern cu mine”, mai adauga aceasta.

Kubrick a murit in urma unui atac de cord la numai patru zile dupa ce a terminat filmul, iar Kidman isi aminteste ca a vrut sa-l sune chiar cu o seara inainte de tragicul eveniment: “Imi amintesc ca ma gandeam la cat este de fragil. Si daca imi ascultam intuitia imi dadeam seama ca nu e in regula. Cel mai rau e ca am vrut sa-l sun chiar cu o seara inainte si nu am facut-o. In schimb, a doua zi am primit un telefon prin care mi se spunea ca Stanley a murit. Unul dintre cele mai mari regrete ale mele este ca nu l-am sunat pe Stanley in acea seara”, spune Nicole Kidman.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns