HomeLIFE STYLENicoleta Luciu a fost invitata la o emisiune de la Kanal D. Va avea aceeasi soarta ca Wilmark?

Nicoleta Luciu a fost invitata la o emisiune de la Kanal D. Va avea aceeasi soarta ca Wilmark?

Vedetele de la Pro Tv nu se învaţă minte. După ce Wilmark a fost dat afara din trustul Media Pro pentru că a onorat  o invitaţie la o emisiune de la Kanal D, Nicoleta Luciu a mers şi ea la un show al turcilor.

Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii „Bingo Romania”de  la Acasă tv, a fost invitată miercuri, la emisiunea „Jumătatea mea ştie” de la Kanal D. Nicoleta Luciu a jucat alături de Wilmark pentru un copil de doi ani, grav bolnav, care are nevoie de un  tratament costisitor.

Cove a întâmpinat-o pe Nicoleta Luciu:

„De când sunt în televiziune, m-am rugat: ‘Doamne, fă o minune să am ocazia să fiu în preajma ei, să respir acelaşi aer cu ea, să-i văd privirea dulce, galeşă’. În sfârşit, în sfânta zi de azi, a venit Nicoleta Luciu”.

În urmă cu două săptămâni, Wilmark a fost dat afară din juriul  ” Dansez pentru tine” după ce a participat la emisiunea „Roata Norocului”, prezentată de Liviu Vârciu. Sefii  Pro TV au precizat ca simpaticul columbian  nu şi-a anunţat superiorii de participarea la Kanal D, deşi Wilmark susţine contrariul.

Oare ce se va întâmpla cu Nicoleta Luciu?

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns