HomeTELEVIZIUNENicoleta Luciu se alatura campaniei “Pune pret pe viata!”

Nicoleta Luciu se alatura campaniei “Pune pret pe viata!”

Nicoleta Luciu se alatura campaniei “Pune pret pe viata”, al carei scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului roman.

“Ne dorim ca acesti copii sa aiba parte de tratament complet si sa duca un trai mai bun. In momentul in care unul dintre copiii nostri face febra te consumi si simti ca nu ai ai viata in tine, daramite sa stii ca e bolnav si ca e posibil sa nu mai apuce ziua de maine sau ora urmatoare…Este foarte simplu sa semnam petitia. Intram pe www.acasatv.ro si este chiar pe prima pagina”, spune Nicoleta Luciu.

Tot pe 8 ianuarie, de la 16.30, la “Povestiri adevarate”, ACASA, in cadrul campaniei “Pune pret pe viata”, telespectatorii vor afla povestea lui Vlad, un baietel care duce o lupta teribila cu hemofilia : “La 3 saptamani era sa-l pierdem”, au marturisit parintii lui Vlad, care au decis atunci sa-l boteze in spital. Vointa micutului Vlad de a trai a fost mai puternica decat aceasta boala cumplita. De doi ani, parintii se lupta pentru ca Vlad sa aiba parte de tratament profilactic, iar in toata aceasta perioada, fiul lor a fost internat in spital aproape luna de luna.

www.acasatv.ro este locul unde pot semna petitia cei care “Pun pret pe viata” si vor sa se numere printre cei care ajuta la acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman. “Pune pret pe viata” si ajuta la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu izbucnit in mai 2012. Cei care vor sa ajute pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

Prin acest demers, ACASA isi doreste sa determine Ministerul Sanatatii sa acorde tratamentul pentru bolnavii de hemofilie si sa sporeasca strangerea de fonduri pentru dotarea Centrului de la Buzias, singurul din Romania, pentru ca fiecarui copil diagnosticat cu hemofilie sa i se acorde dreptul la viata printr-un tratament profilactic corespunzator, asa cum se intampla in fiecare tara europeana.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns