HomeALL MEDIANicoleta Luciu se menţine în formă cu mult sport, pentru noul rol din ,,Iubire şi onoare” (galerie foto)

Nicoleta Luciu se menţine în formă cu mult sport, pentru noul rol din ,,Iubire şi onoare” (galerie foto)

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela ,,Iubire şi onoare”, ce se difuzează de luni până joi de la 20.30, ACASĂ, se menţine în formă cu mult sport: merge la sală, practică Kangoo Jumps şi se plimbă cu rolele în parc.

De când a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps, Nicoleta nu ezită să încalţe ghetele specifice acestui acestui sport ori de câte ori are ocazia: ,,Cand era cald mergeam săptămânal în parc, dar de când s-a făcut mai frig exersez pe balcon de 3-4 ori pe săptămâna câte 20 de minute. Îmi place foarte mult să fac Kangoo Jumps. Mi se pare uşor, la îndemână şi arzi foarte mule calorii. De asemenea, amortizează impactul cu solul şi protejează articulaţiile şi încheieturile. Prefer mişcarea în aer liber şi profit de vremea frumoasă de câte ori am posibilitatea”, spune Nicoleta Luciu.

Pentru rolul Sorayei din ,,Iubire şi onoare”, Nicoleta Luciu face mişcare chiar pe platourile de filmare din Buftea: ,,Imi place să mă plimb şi cu rolele, am învăţat acum 7-8 ani. Mă plimb pe aleile din Buftea atunci când am pauză între secvenţe. În ultimul timp am început să fac mai mult sport pentru că îmi dă o stare de bine, dar şi un tonus bun. Atunci când sunt în parc şi fac Kangoo, copiii sunt primii care vin entuziasmaţi la mine şi le spun mamelor că vor şi ei”, povesteşte vedeta ACASĂ.

Fanii Nicoletei Luciu pot vedea pe site-ul www.nicoletaluciu.ro un material video realizat în timpul unui antrenament sportiv cu rolele şi Kango Jumps în parc. Telespectatorii o pot urmări le Nicoleta Luciu în telenovela ..Iubire şi onoare”, ce se difuzează de luni până joi, de la 20.30, ACASĂ, unde o interpretează pe Soraya, a doua soţie a lui Aziz (Augustin Viziru), un şeic foarte bogat.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns