HomeMAGAZINNicușor Stan, petrecere de zile mari in Ibiza! Vezi ce vedete l-au însoțit în vacanță!

Nicușor Stan, petrecere de zile mari in Ibiza! Vezi ce vedete l-au însoțit în vacanță!

Știm cu toții că faimosul om de afaceri, Nicușor Stan, muncește non-stop pentru ca evenimentele pe care le găzduiește la Ambasad’Or Events să fie fără cusur. Mai știm, însă, și că atunci când nu este la centrul de evenimente, celebrul wedding planner petrece în străinătate, fie alături de familie, fie împreună cu prietenii săi.

Spre exemplu, în această toamnă, a ales ca destinație de vacanță insula care nu doarme niciodată: Ibiza. Nu mare ne-a fost mirarea să-și petreacă timpul împreună cu personaje ale showbiz-ului autohton, printre care se numără și Cabral, alături de frumoasa lui soție, Andreea Ibacka.

 

Dincolo de scena distracției, există și o latură liniștită a Ibizei, pe care aceștia nu au ezitat să o exploateze la maximum. Așadar, au cinat în restaurante situate pe malul apei, într-un decor desprins din basme; s-au fotografiat și s-au bucurat de plaje spectaculoase cu nisip fin și ape de un albastru unic, dar și de atmosfera din legendarele cluburi ale insulei, căci nu degeaba Ibiza este supranumită ”capitala mondială a distracției”.

Nu este, însă, prima dată când Nicușor Stan își petrece vacanța în Ibiza. Tocmai de aceea, acesta a adus conceptul celebrelor party-uri din Ibiza la petrecerile care au avut loc la Blueberry Pool, pe toată perioada verii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns