HomeMAGAZINEvenimenteNicușor Stan, trofee peste trofee! Uite ce premii a mai primit celebrul om de afaceri, seara trecută!

Nicușor Stan, trofee peste trofee! Uite ce premii a mai primit celebrul om de afaceri, seara trecută!

La câteva săptămâni după ce a fost premiat, în cadrul Galei Radar de Media, drept ”Cel mai bun organizator de evenimente”, Nicușor Stan a primit, seara trecută, ”Premiul de excelență în wedding planning”, la Gala Star Awards.

În același timp, celebrul om de afaceri a mai primit încă o distincție, pentru Ambasad’Or Events, complexul de evenimente de lux pe care îl patronează, ce a fost desemnat ”cea mai bună locație de evenimente din 2016”.

Nicușor Stan a pășit pe scenă alături de alte nume sonore din diferite domenii, precum: Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Eugen Teodorovici, Dana Săvuică, Camelia Potec, Monica Roșu, Crina Matei, Ana Maria Brânză, Ilinca Vandici, Andreea Mantea și mulți alții.

Gala Performanței, Creativității și Excelenței ”Star Awards”, aflată deja la a VI-a ediție, este un eveniment dedicat promovării si recunoașterii personalităților care s-au remarcat și au reușit să-și facă un renume semnificativ în diverse domenii de activitate, prin proiectele și activitățile lor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns