HomeALL MEDIANiels Schecker si Rares Bogdan, favoriti in cursa pentru sefia TVR

Niels Schecker si Rares Bogdan, favoriti in cursa pentru sefia TVR

Radar de Media v-a prezentat ieri un posibil inlocuitor in persoana lui Gabriel Tufeanu, pentru sefia Televiziunii Romane. Agentia Mediafax anunta astazi doua nume importante care se vehiculeaza, drept favoriti dupa demisia lui Claudiu Saftoiu: Niels Schecker si Rares Bogdan

Rareş Bogdan, realizator TV la Realitatea TV, şi Niels Schnecker, fost realizator TV la Antena 3 şi actual director de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014 a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, sunt numele cu cele mai mai sanse sa ocupe postul de conducere al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

Un alt nume vehiculat pentru preluarea şefiei TVR este cel al jurnalistului Ion M. Ioniţă.

Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al SRTv, a înaintat marţi Parlamentului o scrisoare prin care a solicitat demisia de la conducerea TVR.

„Apelez la puterea Parlamentului României ca, prin votul său, să menţină în atribuţii organismul deliberativ al Televiziunii Publice, Consiliul de Administraţie, şi astfel să evite o situaţie fără ieşire pentru Televiziunea Română prin respingerea Raportului de Activitate aferent anului 2012”, a spus Claudiu Săftoiu în scrisoarea adresată Parlamentului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns