HomeTELEVIZIUNESerialeNina Dobrev si Ian Somerhalder nominalizati la premiile publicului american pentru serialul ”Vampire Diaries”!

Nina Dobrev si Ian Somerhalder nominalizati la premiile publicului american pentru serialul ”Vampire Diaries”!

Pentru al treilea an consecutiv, Nina Dobrev, actrita care interpreteaza rolul Elenei Gilbert in serialul “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”) a fost nominalizata la „premiile publicului american”, asa cum sunt supranumite People’s Choice Award.

Nina Dobrev a fost nominalizata la categoria cea mai populara actrita dintr-un serial SF. Emilia Clarke, actrita de origine britanica binecunoscuta datorita rolului lui Daenerys Targaryen din “Urzeala tronurilor” (“Game of Thrones”) este o contracandidata serioasa pentru Nina Dobrev la aceasta categorie.

Vedeta din “Jurnalele vampirilor” si-a facut publica bucuria acestei nominalizari pe contul ei de pe WhoSay.com.: “Am aflat despre nominalizare!!! Va multumesc ca m-ati votat si va rog sa votati in continuare. Va iubesc foarte mult!”, scrie Nina Dobrev.

Insa aceasta nu este singura veste buna pentru fanii “Jurnalelor vampirilor”. Ian Somerhalder a fost si el nominalizat la categoria cel mai popular actor dintr-un serial SF, iar cuplul pe care cei doi il formeaza in “Jurnalele vampirilor” este unul dintre cele mai iubite de publicul american. Si popularul serial in cate cei doi sunt protagonisti a primit confirmarea ca este din nou in topul preferintelor publicului.

“Este atat de cool!”, a comentat Nina Dobrev. “Cel mai bun show, cel mai indragit cuplu, si cea mai buna actrita! Mai mult decat recunoscatoare pentru sprijinul, dragostea si pasiunea voastra dupa cinci ani de Jurnalele vampirilor”, a mai comentat Nina Dobrev, care nu a uitat sa-l felicite pe Ian Somerhalder pentru nominalizarea sa.

Serialul “Jurnalele vampirilor” este difuzat de Pro Cinema de luni pana vinery, de la miezul noptii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns