HomeLIFE STYLENoaptea devoratorilor de publicitate – Timisoara 2008 (update -comunicat)

Noaptea devoratorilor de publicitate – Timisoara 2008 (update -comunicat)

Un spot publicitar bun, de 30 de secunde, poate sa opreasca respiratia privitorilor timp de cinci secunde. O reclama bine facuta, de un minut, poate sa accelereze bataile inimii pentru cateva minute. Ce poate face o noapte de arta publicitara? identity

In seara de sambata, 29 noiembrie 2008, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul , de la ora 22:00 , timisorenii pot sa vada un spectacol de arta in productia publicitara.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate prezinta in editia 2008 spoturile care au emotionat 60 de natiuni. In noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colt al lumii provin.
Alaturi de zecile de reclame premiate, interzise, fascinante, Noaptea Devoratorilor de Publicitate contine si un program de divertisment, concursuri si surprize.

Teo de la Trupa Deko va va starni pofta de ras si va anima o noapte plina de publicitate, premii si buna dispozitie.
400 de spoturi publicitare si 6000 de wati va asteapta pentru a va tine treji si cu imaginatia jucausa. Partenerii si sponosorii au pregatit pentru public o serie de concursuri interactive si premii.
Biletele au fost puse in vanzare incepand cu data de 14 noiembrie 2008 si se gasesc la Filarmonica Banatul si la Iulius Mall Timisoara – parter, standul Gift Box. Pretul unui bilet este de 40 lei , iar elevii si studentii beneficiaza de reducere, pretul biletului pentru acestia fiind de 30 lei .
Ii asteptam in 29 noiembrie la sala Capitol a Filarmonicii Banatul pe toti cei care doresc sa devoreze meniul unei nopti de publicitate intr-un spectacol deja consacrat.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns