HomeMAGAZINEvenimenteNominalizatii la Premiile Gopo 2013, in exclusivitate, pe www.procinema.ro

Nominalizatii la Premiile Gopo 2013, in exclusivitate, pe www.procinema.ro

Toată lumea din familia noastră”, in regia lui Radu Jude, “Despre oameni și melci”, regizat de Tudor Giurgiu, “Visul lui Adalbert” semnat de Gabriel Achim și “Undeva la Palilula” a lui Silviu Purcărete sunt filmele care se lupta pentru titlul de cel mai bun film al anului la Gala Premiilor Gopo 2013. www.procinema.ro a anuntat astazi, in exclusivitate, lista completa a nominalizatilor la cele mai importante premii ale industriei romanesti de film.

61 dintre filmele lansate in cinematografe sau la festivaluri in anul care a trecut au intrat in competitie la cea de-a saptea editie a Premiilor Gopo, care va fi transmisa, pe 25 martie, in direct si exclusivitate de Pro Cinema, si online pe voyo.ro.

Adrian Titieni, Gabriel Spahiu si Serban Pavlu se lupta pentru statueta Gopo acordata celui mai bun actor intr-un rol principal, in timp ce, la categoria cea mai buna actrita in rol principal juriul a hotarat sa nu acorde nici o nominalizare, considerand ca nu are suficiente optiuni.

Minte-ma frumos” si “Despre oameni si melci” isi disputa premiul pentru filmul romanesc cu cel mai mare succes la public in 2012. Restul nominalizatilor la Premiile Gopo 2013 pot fi aflati accesand site-ul www.procinema.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns