HomeTELEVIZIUNESportNotă de trecere înainte de Ajax! Steaua – Jablonec 1-1! Jucătorii lui Reghe au trecut cu emoţii ultimul test. Iancu – gol de mare jucător

Notă de trecere înainte de Ajax! Steaua – Jablonec 1-1! Jucătorii lui Reghe au trecut cu emoţii ultimul test. Iancu – gol de mare jucător

În ultimul test înaintea partidei cu Ajax, steliştii au intrat mult mai concentraţi faţă de celelalte partide, dar şi mai temători. În prima repriză cele două echipe s-au comportat de parcă ar fi fost meci oficial, cu teama de a nu greşi.

Ocaziile au fost puţine şi împărţite aproape egal între cele două echipe. Începutul i-a aparţinut Stelei, iar Rusescu putea deschide scorul în minutul 7, după ce l-a lobat pe portarul advers, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţii.

Replica cehilor a venit prin Kopic, care a primit un „assist” de la Chiricheş, însă a tras slab la colţul scurt. Au urmat minute bune în care ccei doi portari s-au plictisit. Finalul primei părţi le-a aparţinut cehilor, care şi-au trecut în cont câteva ocazii importante, facilitate şi de o apărare „găurită” a Stelei. Rusescu a mai ratat o ocazie, cu un şut pe modelul celui de la Copenhaga, însă de această dată a lovit plasa laterală.

Strălucirea a venit însă de pe banca de rezerve. Cehii au început tare repriza a doua, cu o serie de ocazii, dar cei care au deschis scorul au fost steliştii. Gabi Iancu, intrat în partea a doua, a oferit o mostră de talent, reuşind să înscrie după ce i-a trecut mingea printre picioarele unui adversar.

Bucuria bucureştenilor n-a durat însă prea mult. Chiricheş a bifat o nouă pasă la adversar, iar Pazler l-a învins pe Stanca – intrat în partea a doua – cu un şut frumos de la marginea careului. Iancu s-a mai remarcat o dată în finalul partidei, însă partida s-a terminat 1-1. Dincolo de toate, cea mai mare provocare pentru Reghecampf este să reuşească să corecteze minusurile într-un timp atât de scurt.

ProSport

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns