HomeTELEVIZIUNEPremieră TVNoua emisiune „Bravo ai, stil! Panorama”, are premiera, luni, la Kanal D

Noua emisiune „Bravo ai, stil! Panorama”, are premiera, luni, la Kanal D

PLuni, 17 aprilie, in cea de-a doua zi de Paste, de la 10:30, aflati dezvaluiri in premiera la „Bravo, ai stil! Panorama”, intamplari nestiute din culisele show-ului devenit un adevarat fenomen in Romania.

 

Cristina Mihaela, fosta finalista „Bravo, ai stil!”, va modera emisiunea, avandu-i alaturi ca invitati permanenti in emisiune pe Alina, fosta ei contracandidata de la „Bravo, ai stil!”, si pe cunoscutul cantaret Nadir. 

 

Prezente in platou vor fi tinerele eliminate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, dar si fani ai emisiunii care vor lansa intrebari, teme de discutie si isi vor apara favoritele din show-ul „Bravo, ai stil!”.

 

Se anunta discutii foarte aprinse, nu de putine ori am fost uimita la filmari de ceea ce afirmau eliminatele din concurs. Sunt trairi sau intamplari pe care cu greu le poti intui si care deschid noi perspective asupra fiecareia dintre ele. Fetele sunt vehemente, unele s-au simtit nedreptatite, altele se bucura ca se pot dezvalui asa cum sunt publicului prin intermediul <Bravo, ai stil! Panorama>. Ma bucur ca o am alaturi pe Alina, amandoua stim foarte bine ce inseamna acest concurs, cat de intens este totul cand esti in valtoarea lui”, a declarat Cristina Mihaela.

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns