Connect with us

Life Style

Noua gamă a dimineților sănătoase: cereale fără zahăr, îndulcite natural!

Published

on

Părerile în privința consumului de cereale, dimineața (la prânz, între mese sau seara) vor fi mereu împărțite. Sunt adepți ai dietelor care interzic cu desăvârșire consumul acestor produse, dar și adepți al celor care le recomandă zilnic, pentru aportul de fibre, vitamine și minerale pe care îl conțin.

Un lucru este sigur: dacă optăm sau nu pentru cereale, la micul dejun, este doar o chestiune de preferință și gust, însă, cu certitudine, acestea, odată consumate, ne bucură cu gustul foarte bun, în combinație cu laptele (vegetal sau animal) și ne oferă multă energie încă de la primele ore ale zilei.

 

Mulți nutriționiști recunosc aportul fabulos de fier, fibre și minerale pe care îl aduc cerealele organismului nostru, însă nu le recomandă din cauza zahărului adăugat. Tocmai de aceea, Green Sugar a lansat PRIMA gamă de cereale FĂRĂ ZAHĂR, îndulcite natural, fără conservanți, aditivi sau uleiuri nocive!

Adept al alimentației sănătoase, din care zahărul procesat ar trebui eliminat sau, cel puțin, redus considerabil, brandul Green Sugar și-a propus să diversifice cât mai mult, începând de anul acesta, gama de produse și să aducă pepiațăcâtmaimultedulciuri de calitate premium  – îndulcite 100% natural. Astfel, din luna martie, a lansat pe piață noua gama de cereale sănătoase, fără zahăr adăugat, pentru mic dejunuri sau gustări delicioase. Trăim într-o societate afectată de produsele de sinteză, în care zahărul – ascunssau la vedere – este prezent în permanență și afectează sănătatea tuturor celor care îl consumă.

Bucură-ți sănătatea, în fiecare dimineață, cu noile cereale Green Sugar, acum într-o gamă variată, pentru toate gusturile, de la fulgi de porumb și sfere cu cacao, până la musli și batoane delicioase, ideale pentru gustările dintre mese de la școală sau serviciu.

 

 

Green Sugar Fulgi de porumb – fără zahăr adăugat, din făină de porumb, îndulcite natural cu Green Sugar.

Corn Flakes cu Green Sugar

Green Sugar Sfere cu cacao – fără zahăr adăugat, din făină neagră de grâu, faină de porumb și cacao cu continut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.

 

Green Sugar Musli – fără zahăr adăugat, cu fulgi de ovăz, făină neagră de grâu, fructe bio deshidratate, fulgi de porumb, ghimbir, scorțisoară, îndulcite natural cu Green Sugar.

 

Green Sugar batoane cu cacao – fără zahăr adăugat, cu ulei de cocos, din făină neagră de grâu, tărâțe de grâu și cacao cu conținut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.

Baton cereale cu cacao și Green Sugar (12 buc)

Green Sugar batoane musli – fara zahar adaugat, cu unt de cocos, din faina neagră de grâu, tărâțe de grâu, extract de cătină și stafide, îndulcite natural cu Green Sugar.

Baton musli cu Green Sugar (12 buc)

 

Alegerea este la tine! 

Cerealele Green Sugar sunt produse din ingrediente 100% sănătoase, care asigură fibrele esențiale, nutrienții și vitaminele necesare zilnic unui organism sănătos! Consumăzilnicporția de cerealerecomandatășibucură-te de sănătate, energieșibunădispoziție.Suntdelicioaseîncombinație cu laptele (inclusivcel vegetal), iaurtul, kefirulsauchiarconsumate ca atare.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Marius Bodochi: ”Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Cunoscutul actor Marius Bodochi vorbește într-un amplu interviu difuzat duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, despre viața de artist și despre câte sacrificii presupune ea.

Marius Bodochi a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, cel în care a primit tragica veste a morții mamei sale.

”Eram într-un turneu la Bârlad când am primit vestea și toată lumea se aștepta să renunț la piesă, să plec. Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta. Orice artist când are un spectacol trebuie să joace. Un actor nu lipsește de la spectacol decât atunci când moare el”, a declarat actorul Marius Bodochi la Antena Stars.

Despre cum a reușit să treacă peste acest moment dificil și despre felul cum percepe acum dispariția mamei sale, actorul Marius Bodochi vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cum combinăm geanta cu pantofii

Published

on

Nu cu mult timp în urmă, exista în mentalul oamenilor din lumea modei acea idee conform căreia trebuie să vă potriviți geanta cu încălțămintea.

Acum însă, se pare că aceste idei par a fi depășite și considerate “ perfecționiste”. Moda a încercat continuu să evadeze din șablonul perfecțiunii, tânjind după simplitate, mai mult casual decât formal, lucruri purtabile și accesibile. De asemenea, nu se dorește ca vârsta unei femei să fie definită de accesoriile pe care aceasta alege să le poarte.

Dar acum, vechile obiceiuri au revenit, lăsându-ne să ne potrivim pantofii și geanta, fără a fi însă criticate că ‘’ arătăm ca bunica’’. La fel ca încălțămintea și gențile de damă, au revenit și costumele, iar despre ele putem spune un singur lucru: cu cât mai colorate, cu atât mai căutate.

 

1.Nu trebuie să fie din aceași colecție.

În această privință sunt doar câteva excepții, de exemplu, dacă alegeți să purtați pantofi roșii împreună cu o geantă damă roșie, ar fi indicat să le achiziționați împreună, pentru că nuanțele de roșu pot varia, și este foarte ușor să dați greș. De vreme ce roșu este o culoare tare, puternică, orice fel de greșeală este observată. Dar în ceea ce privește restul culorilor, puteți cumpără încălțăminte de la un magazin,și geantă de la un altul. Sau de la același magazin, din colecții diferite. Nu există nicio regulă. Trebuie doar să aveți fie pantofii fie geantă când achiziționați celălalt produs, astfel încât să puteți găsi culorile, nuanțele potrivite.

  1. Ceva cu model, ceva dintr-o singură culoare.

Aici ne referim de exemplu la o mică soluție ce vă poate scoate oricând din încurcătură. Pantofii cu animal print și geantă cu una dintre culorile pantofilor( galben, bej, ). Același lucru se poate aplică și în cazul texturilor geometrice sau al diferitelor modele. Astfel, atât geanta cât și pantofii vor părea a fi un set, dar nicidecum greșit sau demodat.

  1. Setul perfect

Aceași geantă și pantofi sunt perfecte atunci când purtați o mulțime de culori diferite sau modele și restul trebuie să rămână într-o zonă relativ neutră. Sau dacă doriți să adoptați o altă abordare, purtați o rochie neagră simplă iar în cazul acesta pantofii și geanta devin accesoriile de bază ce aduc acel “ ceva special” întregului dumneavoastră ansamblu. Dacă alegeți această variantă, optați pentru pantofi și genți cu animal print, florale, sclipici, orice este admis, deoarece accesoriile sunt cele ce vor capta toată atenția.

  1. Strălucire versus mat

Alegeți pantofi de damă și o poșeta ce au aceași culoare, dar sunt din texturi diferite și cu texturi diferite. De exemplu, puteți asorta pantofii ce au o culoare mată cu poșeta ce are pe suprafața ei nuanțe metalice. Doar imaginați-vă cât de elegantă ar arată următoarea combinație: asortați pantofi beige sau maro cu o geantă de damă cu nuanțe de bronz sau sclipici auriu. O pereche de pantofi albi se potrivesc foarte bine cu o geantă de damă aurie. Lăsați-vă imaginația să creeze ținute ce se potrivesc stilului dumneavoastră! De asemenea, trebuie sa puneti accentul pe forme si proportii atunci cand vine vorba despre geanta dumneavoastra. De exemplu, o pereche de pantofi eleganti stiletto, pot fi asortati ideal cu o poseta cu forme rotunde.

Si nu in ultimul rand, nu uitati un lucru esential. Exista o regula in ceea ce priveste cromatica. Culorile calde sunt in armonie doar cu culori calde in vreme ce culorile reci doar cu cele reci.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Alexandra Stan, pusa la zid de avocati!

Published

on

Alexandra Stan nu isi amana datoriile pentru a-si face vacante exotice, asa cum s-a vehiculat in presa, ci sustine dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu inselata.

Totul a pornit de la fosta casa de avocatura angajata in dosarul penal indreptat impotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia sa o plateasca doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata in precedent. Mai mult, pentru ca nu a platit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat sa plateasca aceasta suma care era aproape dubla decat cea comunicata initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana in prezent.

Astfel, fostii avocati au initiat procedurile de executare silita, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc Dumitrache.

Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc Cojocaru a fost admisa de catre instanta.

Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive.

Cu toate ca artista se afla intr-o perioada excelenta din punct de vedere al carierei, urmand sa lanseaze albumul “Mami”, dar fericita si pe plan personal, aceasta nu poate sa treaca cu vederea nedreptatea si sa plateasca o suma incorecta.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending