HomeMAGAZINEvenimenteNoua grilă de toamnă Europa FM aduce mai multe vedete, mai multă muzică şi mai multe emisiuni de top!

Noua grilă de toamnă Europa FM aduce mai multe vedete, mai multă muzică şi mai multe emisiuni de top!

  • Din 17 septembrie, Europa FM se reinventează, odată cu noua grilă de toamnă.
  • Monica Anghel, Moise Guran, Ovidiu Ioaniţoaia şi George Zafiu au colegi noi: Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Marian Soci, Camelia Chenciu şi Adrian Luca se alătură echipei Europa FM!
  • Pentru prima dată în istoria postului, Europa FM va avea o DJ-iţă: Camelia Chenciu.

 

Bucureşti/ 14.09.2012: Toamna, la Europa FM se numără vedetele: Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Marian Soci, Camelia Chenciu şi Adrian Luca se alătură actualei echipe, într-o nouă grilă de programe care va demonstra, încă o dată, de ce Europa FM este un radio de milioane de români!

 

Noul program – care începe din 17 septembrie – va aduce stilului clasic dar contemporan al Europa FM mai mult dinamism și interactivitate cu ascultătorii.

 

Programul live al radioului se prelungește până la 12 noaptea și începe mult mai devreme decât până acum, startul fiind la ora 5 dimineața.

Așadar, noua grilă Europa FM aduce mai multe vedete, mai multă muzică şi mai multe emisiuni de top din care nu vor lipsi Știrile care Contează!

 

 

5:00 – 7:00: „Primele știri” cu Ciprian Dinu și Andrei Paleu

 

Din 17 septembrie, de luni până vineri, de la 5:00 la 7:00, Ciprian Dinu şi Andrei Paleu vă aşteaptă la „Primele știri”, o emisiune prematinal, în care ascultătorii vor avea ştiri din abundenţă. Din sfert în sfert de oră, Andrei Paleu vă pune la curent cu tot ce se întâmplă în ţară şi în lume.

 

Cât despre venirea sa la Europa FM, Ciprian spune că și-a dorit foarte mult acest lucru. „Întotdeauna vreau mai mult de la mine. Nu este un principiu, mai degraba – un ritm de viață. Ce poate fi mai frumos decât să știi că te alături unei echipe care îndrăznește să “viseze” … pe aceeași frecvență cu tine. Pe mulți dintre actualii mei colegi de la Europa FM îi cunosc de pe vremea când lucram la Radio 21”, povestește Ciprian. Cum va fi de dimineață?Atât de … de dimineață? „Practic..voi da viață zicalei – Cine se trezește de dimineață, departe ajunge”, spune Ciprian.

 

 

7:00 – 10:00:Deşteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu

 

De la 7:00 la 10:00, noua echipă a matinalului Europa FM –Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu dau „Deşteptarea”, într-o emisiune cu un format nou, din care nu vor lipsi ştirile, muzica bună şi concursurile. Totul asezonat cu comentariile celor trei matinali care deja şi-au propus să joace tot felul de roluri.

Eu aş vrea rolul mizantropului; aş vrea să spun răutăţile”, mărturisește Vlad, în timp ce Monica spune că vrea să fie zâna bună a emisiunii. În schimb, George Zafiu a optat pentru un alt personaj şi declară râzând în hohote: „Voi fi peştişorul de aur, care va îndeplini câte o dorinţă în fiecare oră de matinal.”

 

10:00 – 13:00: „Europa Express”cu Marian Soci

 

Între orele 10:00 şi 13:00, Marian Soci preia microfonul Europa FM, cu emisiunea „Europa Express”, în care ascultătorii se întâlnesc cu toată lumea bună! Veţi auzi interviuri cu cei mai importanţi artişti din România, dar şi de peste hotare. „Va fi o emisiune dinamică. Mulți artiști, multe interviuri – unele chiar supriză, multă muzică, dar și informația pe care o cauți în acel moment pe net. În timpul serviciului evident!”

 

Cât privește ce l-a determinat să se mute de la Radio 21 la Europa FM (radiouri care fac parte din același trust)… „Era cam liniște la etajul 3. Colegilor de la știri le tresărea inima ori de câte ori intram brusc și vocal peste ei”, spune Soci. „Am zis că un astfel de tratament zilnic i-ar scoate din normal. Acum serios… pentru că e bine la Europa FM. Este un post de radio cu muzică bună și oameni care știu să își păstreze calmul într-o lume mult prea agitată”, explică Marian Soci.

 

13:30 – 14:00: „România în Direct” cu Moise Guran

 

De la 13:30 şi până la 14:00, ascultătorii Europa FM preiau cuvântul în emisiunea „România în Direct”, realizată de Moise Guran.

Se dezbat cele mai fierbinţi teme ale zilei de la politică la educaţie sau preţul benzinei.

 

14:00 – 17:00:Ore de Toamnă la Europa FMcu Camelia Chenciu

 

După-amiaza continuă cu o premieră la Europa FM: emisiunea „Ore de Toamnă la Europa FM” – prezentată de Camelia Chenciu, prima DJ-iţă din istoria postului. Ea vă va ţine companie pe frecvenţele Europa FM, între orele 14:00 şi 17:00.

Camelia spune despre venirea ei la Europa FM că „a fost vorba despre o alegere reciprocă, iar atunci când există „chimie” lucrurile vin de la sine. Europa FM este o combinație de optimism general și energie pozitivă.” Cât despre emisiunea pe care o va realiza: „vor fi trei ore în care voi transmite energie pozitivă, muzică bună. Sper ca oamenii să simtă tot ceea ce simt eu atunci când sunt în direct: fericire necondiționată”, spune Camelia, care îi îndeamnă pe ascultători să asculte muzica nu numai cu urechile, ci și cu inima.

 

17:00 – 20:00: „Drum cu Prioritate”, alături de Radu Constantinescu

 

De la 17:00 la 20:00, Radu Constantinescu și invitații săi discută despre evenimentele zilei, noutățile din sport, într-un program din care nu vor lipsi Zâmbeștirea zilei și informațiile proaspete pentru pasionații de gadget-uri sau filme. În fiecare zi, de la 17:00 la 20:00 aveți cel mai bun mix de știri, muzică și interviuri.

 

20:00 – 00:00: „Clubul de Seară” cu Toader Păun

 

Programul este încheiat de Toader Păun care, între orele 20:00 şi 00:00, vă invită la „Clubul de Seară” – o emisiune în care uităm de stresul de peste zi şi ne relaxăm ascultând cea mai bună muzică. „Vom pune căpat unor zile mai mult sau mai puţin obositoare la birou, cu muzică bună, discuţii ca între prieteni şi informaţii pozitive, lucruri care să ne ajute să visăm frumos şi mai ales să prindem puteri să ne vedem visele, a doua zi, îndeplinite”, spune Toader Păun – cel care timp de aproape 6 ani a realizat „O dimineaţă de milioane” – matinalul de weekend al Europa FM.

 

Marțea e „Tribuna Zero” cu Ovidiu Ioaniţoaia și duminica – „Lumea Europa FM” cu Sorin Dragomir

 

Tribuna Zero” – emisiune realizată de Ovidiu Ioaniţoaia revine şi în grila de toamnă la Europa FM, în fiecare marţi de la ora 22:30, în timp ce în fiecare duminică, de la 11:00, Sorin Dragomir vă invită să ascultaţi „Lumea Europa FM”, o emisiune de reportaje – cel mai complex produs jurnalistic difuzat de un radio comercial din România.

 

Weekend-urile Europa FM

 

Weekend-urile la Europa FM încep cu „O dimineaţă de milioane”, între orele 8:00 şi 11:00, alături de Florin Badea iar de la orele 13:00 până la 18:00, Sorin Niculescu vă aduce „O după-amiază de Weekend”.

 

Sâmbăta, aflaţi de la Adrian Luca, la „Europa Top Hit”, pe ce loc se află melodia voastră preferată. Adrian Luca revine la Europa FM după ce a părăsit pentru un timp lumea radioului. În emisiunea lui, spune că i-ar plăcea să-i facă pe oameni să viseze şi să simtă că pot ajunge, la un moment dat, pe locul întâi. „Mi-e dor de vooooooi! Şi de-abia aştept iarna să mă împotmolesc în zăpadă în drumul spre radio şi să-mi aduc aminte de vara asta fierbinte şi de toamna ‘lui 2012’ când m-am întors la Europa FM”, le transmite Adi Luca ascultătorilor.

 

Claudiu Roman încheie programul din zilele de weekend cu „Discuri pe Bandă”, emisiunea în care asculţi cea mai bună muzică din 80 până azi.

 

 

Despre Europa FM – un radio de milioane de români.

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 12 ani de existenţă.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de încredere post de radio – timp de şapte ani la rând în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică din ’80 până azi şi pentru ştirile care contează.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns