Connect with us

Evenimente

Noua grilă de toamnă Europa FM aduce mai multe vedete, mai multă muzică şi mai multe emisiuni de top!

Published

on

  • Din 17 septembrie, Europa FM se reinventează, odată cu noua grilă de toamnă.
  • Monica Anghel, Moise Guran, Ovidiu Ioaniţoaia şi George Zafiu au colegi noi: Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Marian Soci, Camelia Chenciu şi Adrian Luca se alătură echipei Europa FM!
  • Pentru prima dată în istoria postului, Europa FM va avea o DJ-iţă: Camelia Chenciu.

 

Bucureşti/ 14.09.2012: Toamna, la Europa FM se numără vedetele: Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Marian Soci, Camelia Chenciu şi Adrian Luca se alătură actualei echipe, într-o nouă grilă de programe care va demonstra, încă o dată, de ce Europa FM este un radio de milioane de români!

 

Noul program – care începe din 17 septembrie – va aduce stilului clasic dar contemporan al Europa FM mai mult dinamism și interactivitate cu ascultătorii.

 

Programul live al radioului se prelungește până la 12 noaptea și începe mult mai devreme decât până acum, startul fiind la ora 5 dimineața.

Așadar, noua grilă Europa FM aduce mai multe vedete, mai multă muzică şi mai multe emisiuni de top din care nu vor lipsi Știrile care Contează!

 

 

5:00 – 7:00: „Primele știri” cu Ciprian Dinu și Andrei Paleu

 

Din 17 septembrie, de luni până vineri, de la 5:00 la 7:00, Ciprian Dinu şi Andrei Paleu vă aşteaptă la „Primele știri”, o emisiune prematinal, în care ascultătorii vor avea ştiri din abundenţă. Din sfert în sfert de oră, Andrei Paleu vă pune la curent cu tot ce se întâmplă în ţară şi în lume.

 

Cât despre venirea sa la Europa FM, Ciprian spune că și-a dorit foarte mult acest lucru. „Întotdeauna vreau mai mult de la mine. Nu este un principiu, mai degraba – un ritm de viață. Ce poate fi mai frumos decât să știi că te alături unei echipe care îndrăznește să “viseze” … pe aceeași frecvență cu tine. Pe mulți dintre actualii mei colegi de la Europa FM îi cunosc de pe vremea când lucram la Radio 21”, povestește Ciprian. Cum va fi de dimineață?Atât de … de dimineață? „Practic..voi da viață zicalei – Cine se trezește de dimineață, departe ajunge”, spune Ciprian.

 

 

7:00 – 10:00:Deşteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu

 

De la 7:00 la 10:00, noua echipă a matinalului Europa FM –Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu dau „Deşteptarea”, într-o emisiune cu un format nou, din care nu vor lipsi ştirile, muzica bună şi concursurile. Totul asezonat cu comentariile celor trei matinali care deja şi-au propus să joace tot felul de roluri.

Eu aş vrea rolul mizantropului; aş vrea să spun răutăţile”, mărturisește Vlad, în timp ce Monica spune că vrea să fie zâna bună a emisiunii. În schimb, George Zafiu a optat pentru un alt personaj şi declară râzând în hohote: „Voi fi peştişorul de aur, care va îndeplini câte o dorinţă în fiecare oră de matinal.”

 

10:00 – 13:00: „Europa Express”cu Marian Soci

 

Între orele 10:00 şi 13:00, Marian Soci preia microfonul Europa FM, cu emisiunea „Europa Express”, în care ascultătorii se întâlnesc cu toată lumea bună! Veţi auzi interviuri cu cei mai importanţi artişti din România, dar şi de peste hotare. „Va fi o emisiune dinamică. Mulți artiști, multe interviuri – unele chiar supriză, multă muzică, dar și informația pe care o cauți în acel moment pe net. În timpul serviciului evident!”

 

Cât privește ce l-a determinat să se mute de la Radio 21 la Europa FM (radiouri care fac parte din același trust)… „Era cam liniște la etajul 3. Colegilor de la știri le tresărea inima ori de câte ori intram brusc și vocal peste ei”, spune Soci. „Am zis că un astfel de tratament zilnic i-ar scoate din normal. Acum serios… pentru că e bine la Europa FM. Este un post de radio cu muzică bună și oameni care știu să își păstreze calmul într-o lume mult prea agitată”, explică Marian Soci.

 

13:30 – 14:00: „România în Direct” cu Moise Guran

 

De la 13:30 şi până la 14:00, ascultătorii Europa FM preiau cuvântul în emisiunea „România în Direct”, realizată de Moise Guran.

Se dezbat cele mai fierbinţi teme ale zilei de la politică la educaţie sau preţul benzinei.

 

14:00 – 17:00:Ore de Toamnă la Europa FMcu Camelia Chenciu

 

După-amiaza continuă cu o premieră la Europa FM: emisiunea „Ore de Toamnă la Europa FM” – prezentată de Camelia Chenciu, prima DJ-iţă din istoria postului. Ea vă va ţine companie pe frecvenţele Europa FM, între orele 14:00 şi 17:00.

Camelia spune despre venirea ei la Europa FM că „a fost vorba despre o alegere reciprocă, iar atunci când există „chimie” lucrurile vin de la sine. Europa FM este o combinație de optimism general și energie pozitivă.” Cât despre emisiunea pe care o va realiza: „vor fi trei ore în care voi transmite energie pozitivă, muzică bună. Sper ca oamenii să simtă tot ceea ce simt eu atunci când sunt în direct: fericire necondiționată”, spune Camelia, care îi îndeamnă pe ascultători să asculte muzica nu numai cu urechile, ci și cu inima.

 

17:00 – 20:00: „Drum cu Prioritate”, alături de Radu Constantinescu

 

De la 17:00 la 20:00, Radu Constantinescu și invitații săi discută despre evenimentele zilei, noutățile din sport, într-un program din care nu vor lipsi Zâmbeștirea zilei și informațiile proaspete pentru pasionații de gadget-uri sau filme. În fiecare zi, de la 17:00 la 20:00 aveți cel mai bun mix de știri, muzică și interviuri.

 

20:00 – 00:00: „Clubul de Seară” cu Toader Păun

 

Programul este încheiat de Toader Păun care, între orele 20:00 şi 00:00, vă invită la „Clubul de Seară” – o emisiune în care uităm de stresul de peste zi şi ne relaxăm ascultând cea mai bună muzică. „Vom pune căpat unor zile mai mult sau mai puţin obositoare la birou, cu muzică bună, discuţii ca între prieteni şi informaţii pozitive, lucruri care să ne ajute să visăm frumos şi mai ales să prindem puteri să ne vedem visele, a doua zi, îndeplinite”, spune Toader Păun – cel care timp de aproape 6 ani a realizat „O dimineaţă de milioane” – matinalul de weekend al Europa FM.

 

Marțea e „Tribuna Zero” cu Ovidiu Ioaniţoaia și duminica – „Lumea Europa FM” cu Sorin Dragomir

 

Tribuna Zero” – emisiune realizată de Ovidiu Ioaniţoaia revine şi în grila de toamnă la Europa FM, în fiecare marţi de la ora 22:30, în timp ce în fiecare duminică, de la 11:00, Sorin Dragomir vă invită să ascultaţi „Lumea Europa FM”, o emisiune de reportaje – cel mai complex produs jurnalistic difuzat de un radio comercial din România.

 

Weekend-urile Europa FM

 

Weekend-urile la Europa FM încep cu „O dimineaţă de milioane”, între orele 8:00 şi 11:00, alături de Florin Badea iar de la orele 13:00 până la 18:00, Sorin Niculescu vă aduce „O după-amiază de Weekend”.

 

Sâmbăta, aflaţi de la Adrian Luca, la „Europa Top Hit”, pe ce loc se află melodia voastră preferată. Adrian Luca revine la Europa FM după ce a părăsit pentru un timp lumea radioului. În emisiunea lui, spune că i-ar plăcea să-i facă pe oameni să viseze şi să simtă că pot ajunge, la un moment dat, pe locul întâi. „Mi-e dor de vooooooi! Şi de-abia aştept iarna să mă împotmolesc în zăpadă în drumul spre radio şi să-mi aduc aminte de vara asta fierbinte şi de toamna ‘lui 2012’ când m-am întors la Europa FM”, le transmite Adi Luca ascultătorilor.

 

Claudiu Roman încheie programul din zilele de weekend cu „Discuri pe Bandă”, emisiunea în care asculţi cea mai bună muzică din 80 până azi.

 

 

Despre Europa FM – un radio de milioane de români.

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 12 ani de existenţă.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de încredere post de radio – timp de şapte ani la rând în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică din ’80 până azi şi pentru ştirile care contează.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Soprana Bianca Ionescu-Ballo ne invită în atmosfera londoneză prin spectacolul “London – A New Story”

Published

on

După o idee de Bianca Ionescu-Ballo, spectacolul “London – A New Story”, tratează cu mult umor și uneori autoironie subiecte de actualitate. În contextul recentului Brexit, acaparați de mirajul scenei, personajele ne invită în universul lor folosindu-se de sintagme motivaționale la modă.

Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi prin intermediul poştaşului într-o situaţie căreia sunt nevoiţi să-i facă faţă fiecare în felul lui. Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! “Urmează-ţi visul!”, par să spună cei… patru!

Distribuție: Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha, Valentino Tiron

Text: Bianca Ionescu-Ballo

La pian: Alexandru Burcă

Regia: Anda Cruceanu

Coregrafia: Andreea Toma

Scenografia: Oana Letiţia Grigore

 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

  • B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti
  • Calea Dorobanţi nr. 62, ap. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro.

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, DC News, Radar de Media, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

100 de zile până la CM de Fotbal Rusia 2018: TVR transmite in exclusivitate toate cele 64 de meciuri!

Published

on

Foto Credit: TVR

100 de zile! Atât mai avem de aşteptat până la primul fluier al Campionatului Mondial de Fotbal ediţia 2018. După 4 ani de la triumful Germaniei în Brazilia, Cupa Mondială ne dă întâlnire în Rusia.

Începând din 14 iunie, Televiziunea Română va transmite în exclusivitate cel mai important eveniment sportiv al anului 2018. Timp de o lună, telespectatorii din România, alături de sute de milioane de fani de pe întreaga planetă, vor urmări la posturile TVR lupta pentru cel mai râvnit trofeu din lumea fotbalului.

Toate partidele din cadrul competiţiei vor fi difuzate numai de televiziunea publică, în perioada 14 iunie – 15 iulie. 64 de meciuri, 32 de echipe au un singur obiectiv la primul turneu final de Campionat Mondial care va avea loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul din aur pur, care are o bază de 13 cm cu două fragmente de malachit încorporate in ea.

Pregătirile au intat pe ultima sută de zile! 100 de zile în care vom afla nouăţile pregătite de organizatori. 100 de zile în care TVR va difuza programe dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

“Povestirile lui… Offenbach” și “Vestitorii Primăverii… în partituri tenorale” sunt spectacolele prezentate Teatrul Naţional de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

Published

on

Pe 10 martie, de la ora 19:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor vă invităm la „Povestirile lui… Offenbach.

Regizoarea spectacolului, Constanța Cîmpeanu îl descrie atât de bine: „Povestiri? Da. Povestiri… muzicale. Arii, duete, trio-uri etc., momente pline de de farmec. De ce a fost ales Offenbach? Pentru că el, prin creația sa, a cristalizat un gen nou – opereta – care, de peste o sută de ani, este numită „surâsul muzicii”.

Desigur, veți surâde, ascultând o primă parte în care minunații interpreți vă vor oferi un buchet de melodii încântătoare, fiecare dintre ele având un colorit aparte de lirism, umor, ironie fină, melancolie, bună dispoziție.

În partea a doua chiar veți râde: opereta într-un act „Domnul Choufleuri” vă va prezenta un personaj care, vrând să dea la el acasă o serată muzicală – că așa era „de bon ton” în vremea lui, trece prin peripeții amuzante, pe care vă invităm să le descoperiți… Și, întocmai ca niște copii, bucurați-vă de joaca noastră de-a… Offenbach.”

 

Regie: Constanța Cîmpeanu

Asistent regie: Gladiola Niţulescu Lamatic

Producător şi stilist costume: Ovidiu Huminiuc

Regizori de scenă: Roxana Tudor şi Sorin Ciucă

La pian: Gonul Aptula/Andreea Dobia

INTERPREŢII (în ordinea intrării în scenă)

 

PARTEA I – Arii şi duete

Tina Munteanu, Daniela Bucşan, Mediana Vlad, Bogdan Lupea, George Ionuţ Vîrban, Raluca Ciocă, Gladiola Niţulescu-Lamatic, Mioara Manea-Arvunescu, Silvia Şohterus-Mărăscu, Amelia Antoniu, Roxana Tudor, Sorin Ciucă.

PARTEA a II-a – „Domnul Choufleuri”

Gabriela Daha, Daniela Bucșan, Andrei Pleșca, Bogdan Lupea, Orest Pîslariu-Ranghilof, Stefan Popov, Cătălin Petrescu, Valentino Tiron, Jeaninne Bradler, Ioana Băiaşu, Corina Plopeanu, Carmen Angheloiu, Alois Doboş, Răzvan Rusu, Bogdan Ardeleanu, Alexandru Vasile.

 

Pe 11 martie, de la ora 19:00, “Vestitorii primăverii… în partituri tenorale” este un spectacol realizat în parteneiat cu Casa de Cultură a Studenților din București.

Sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu, „Vestitorii primăverii” este un concert extraodinar de muzică de operetă, musical și canțonete cu participarea tinerilor soliști George Ionuț Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleşca.

 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti

Calea Dorobanţi nr. 62, apt. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro

 

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending