HomeMAGAZINFilmNoul film „James Bond” va fi lansat pe 12 noiembrie 2012!

Noul film „James Bond” va fi lansat pe 12 noiembrie 2012!

Studiourile MGM si producatorii francizei „James Bond” au anuntat lansarea celui de-al 23-lea film al seriei pentru data de 12 noiembrie 2012, conform accesshollywood.com .

Productia, a fost pana in prezent amanata din cauza problemelor financiare prin care au trecut studiourile, in noiembrie 2010 cerand sa fie puse sub protectia legii falimentului.

Rolul agentului 007 va fi interpretat pentru a treia oara de actorul britanic Daniel Craig iar filmul va fi regizat de Sam Mendes. Filmarile pentru noua productie vor incepe in a doua jumatate a anului 2011, iar data lansarii va coincide cu implinirea a 50 de ani de la lansarea primului film din franciza, „Dr. No” (1962).

Potrivit Box Office Mojo, seria „James Bond” este pe locul trei in clasamentul celor mai de succes francize cinematografice cu incasari de peste 1,6 miliarde de dolari doar in SUA si Canada.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comment
  • Misto

Lasă un răspuns