Connect with us

Emisiuni

Noul juriu MasterChef va aduce în fața telespectatorilor pasiune, expertiză și tehnică desăvârșită. Când va fi difuzat show-ul?

MasterChef, cel mai urmărit show culinar din România, va aduce în noul sezon o nouă formulă a juriului, gândită special pentru a le oferi o experiență completă asupra a ceea ce înseamnă bucătăria. Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu sunt jurații MasterChef care vor da savoare competiției în noul sezon.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”square” color=”” background_color=”PURPLE”]NOU[/rdmof_dropcaps]MasterChef, cel mai urmărit show culinar din România, va aduce în noul sezon o nouă formulă a juriului, gândită special pentru a le oferi o experiență completă asupra a ceea ce înseamnă bucătăria. Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu sunt jurații MasterChef care vor da savoare competiției în noul sezon.

Competențele celor trei sunt complementare, oferindu-le atât concurenților, cât și telespectatorilor, o imagine de ansamblu asupra domeniului culinar.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Din estimarile noastre cooking show-ul de la PRO TV va fi difuzat in grila de primavara in fiecare luni si marti de la ora 20:30.

 

Samuel Le Torriellec este un chef francez de renume internațional cu peste 25 de ani de carieră, care a lucrat în restaurante cu două și trei stele Michelin și a fost proprietarul unui restaurant premiat Michelin, datorită preparatelor deosebite din meniu. Samuel stăpânește foarte bine tehnica, iar preparatele sale ating perfecțiunea din punct de vedere al gustului și aspectului.

„Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect. Pentru mine, MasterChef reprezintă evoluția unei pasiuni la rangul de profesie, iar pasiunea este ingredientul principal în această meserie, din punctul meu de vedere. M-am bucurat enorm să văd oameni care își doresc din suflet să învețe. A contat foarte mult și sprijinul colegilor mei, Răzvan și Liviu, pentru că astfel ne-am completat foarte bine și am făcut lucruri minunatate împreună.”, a declarat Samuel Le Torriellec.

 

Răzvan Exarhu este o personalitate cu o carieră impresionantă în radio și televiziune, care a decis să își transforme pasiunea arzătoare pentru gătit în profesie. Răzvan a avut un bistro unde și-a pus în practică ideile culinare și a colaborat cu restaurante de renume din București, punându-și amprenta asupra calității și creativității culinare. Răzvan este exigent și creativ, iar așteptările sale pentru o farfurie demnă de MasterChef tind către perfecțiune.

 

„MasterChef reprezintă pentru mine, în primul rând, revenirea în media. Sunt cu atât mai încântat cu cât se petrece la cel mai înalt nivel al standardelor de televiziune, în Pro TV,  o instituţie de care se leagă o mare parte a carierei mele. În ultimii ani, am descoperit un limbaj nou si am devenit bucătar profesionist. Prezența mea în juriul MasterChef mă face să privesc evoluția show-ului şi a concurenților dintr-o perspectivă foarte personală. E vorba de emoție, de umor şi de multă empatie, pentru că are legatură şi cu drumul parcurs de mine. Sunt foarte încântat să îi am alături pe Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu si sunt convins că noul sezon MasterChef va fi un nou reper în entertainment.”, a declarat Răzvan Exarhu.

 

Liviu Popescu este un antreprenor de succes, care deține numeroase restaurante și cluburi, atât în București, cât și în țară. În juriul MasterChef, Liviu aduce, în premieră, expertiza de business asupra preparatelor gătite de concurenții din competiție, fiind la curent cu preferințele și cerințele celor mai exigenți clienți. Experința sa în acest domeniu este un atu pentru concurenții MasterChef, oferindu-le posibilitatea de a gândi preparatele din acest punct de vedere.

 „MasterChef este o mare provocare pentru mine, o ocazie foarte bună de a împărtăși din experiența mea cu cei care au nevoie de ea. Este important pentru concurenți să fie atenți la fiecare detaliu pe care îl pun în farfuria lor și să țină cont de cerințele unui client care plătește pentru preparatele lor. Până la urmă, despre asta e vorba la MasterChef, despre pasiunea unor oamenii care își doresc să se autodepășească și să învețe cât mai mult despre tainele acestui domeniu. De ce nu, până la urmă, cei care își doresc asta pot transforma această pasiune într-un business de succes.”, a declarat Liviu Popescu.

 

Fiecare dintre cei trei vine cu acel ceva în plus pentru a ajuta concurenții să evolueze din punct de vedere tehnic, să se perfecționeze și să ajungă să cunoască cât mai mult din tainele bucătăriei – de la materia primă, la preparat, totul prin prisma standardelor foarte înalte din bucătăria MasterChef.

 

Foto Credit: PRO TV

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Celebra cântăreață Stela Enache le-a purtat noroc celor două concurente de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, o bunică, Victoria Cârjan (80 de ani), și nepoata ei, Diana Simionescu (32 de ani), au dat dovadă de o bună intuiție și un excelent spirit de observație și au plecat acasă cu 34.000 de lei.

Banii câștigați la show-ul prezentat de Dan Negru vor ajunge la Diana, căci bunica a renunțat la partea ei din sumă și la croaziera în care își propusese să meargă.

Banii îi dau ei, să-i folosească pentru un avans pentru casă”, a spus Victoria Cârjan.

Dacă au început cu stângul competiția, căci au greșit cu cinci ani vârsta primei persoane care a venit în fața lor, Marie (28 de ani), cele două concurente au avut capacitatea să se redreseze rapid. Astfel, ele au greșit cu doar doi ani vârsta Andreei (30 de ani), dansatoare, și cu un singur an vârsta lui Dede (31 de ani), grafician, dar și a celebrei interprete de muzică ușoară Stela Enache (68 de ani).

Mi-aș fi luat pe mine o rochie foarte strâmtă, dar am zis să nu exagerăm, ca să nu piardă oamenii prea mulți bani”, a spus, cu umor, Stela Enache, o artistă care nu-și arată vârsta.

Cele două concurente au fost mai puțin inspirate atunci când în fața lor au venit Melania și Ștefania, mamă și fiică, și Iov. Melaniei (46 de ani), producător de promo, i-au greșit vârsta cu patru ani și au pierdut 16.000 de lei, iar lui Iov (72 de ani) i-au dat cu șapte ani mai puțin și, astfel, din suma totală li s-au mai scăzut 35.000 de lei.

Victoria și Diana au intrat în etapa finală cu 34.000 de lei. Cum au reușit performanța să ghicească din prima vârsta ultimului necunoscut care a venit în fața lor, Emanuel (20 de ani), cele două concurente au plecat acasă cu toți acești bani.

Fără tine n-aș fi reușit!”, i-a mărturisit Diana bunicii sale, emoționată și fericită, la finalul jocului.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Concurenții fac din curajul lor spectacol în ultima ediție de preselecții din sezonul 8 Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cei care fac ceva din orice și, mai ales, cei care fac din curajul lor spectacol urcă vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Românii au talent! În ultima ediție de preselecții din cel de-al optulea sezon ne vom bucura de momente senzaționale aduse pe scenă de români hotărâți să cucerească întreaga lume.

Azi, de la 20:30, o membră a Lotului Național de Scrimă urcă pe scena Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiunile sale și îi cucerește pe jurați și pe Smiley și Pavel cu prezența ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, jurații își spun pe rând părerea despre pasiuni, timp liber și serviciu. ”Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie.”,  îi spune Andi, iar Florin continuă cu zâmbetul pe buze: ”Mie îmi place să bat câmpii și am făcut din asta o meserie.”. După ce fata părăsește scena, jurații continuă să dezbată pe tema alegerii făcute de ea. Despre ce este vorba, vedem vinerea aceasta, în cel mai tare show de divertisment.

Naiul cucerește publicul la Românii au talent cu ajutorul unei concurente care studiază acest instrument în Olanda… de la un olandez! Reprezentația îi uimește pe toți, iar juriul este impresionat de talentul ei. ”Dacă ai și atingerea aripii de înger, sublimul are deja o explicație.”, spune Mihaela, fermecată de momentul prezentat. ”Ești un Jimi Hendrix al naiului!”, spune Florin, iar Andra continuă la finalul numărului: ”Este genul de român care merge în străinătate și ne face mândri că suntem români! Bravo ei!”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cristina Spătar și copiii ei, Aida și Albert, au donat cei 7.500 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel nevăzător

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cristina Spătar și copiii ei, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), au câștigat cea de-a șasea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, iar premiul de 7.500 de lei i l-au donat lui Filip, un băiețel nevăzător. Banii îi vor fi de folos copilului, pentru operația pe care urmează să o facă.

Joi seara, la Antena 1, în show-ul prezentat de Cosmin Seleși, Cristina Spătar și copiii ei au demonstrat că se cunosc foarte bine unii pe alții, iar micuții au dat din casă multe despre celebra lor mamă. De pildă, Aidei și lui Albert li s-a părut amuzant să spună că mami umblă prin casă fără sutien, că nu se pricepe deloc să calce și că atunci când nu mai are bani își vinde ceasul de aur. De asemenea, copiii au mai spus că mamei lor i-ar plăcea să fie regină și să trăiască într-un castel.

Amuzanți și extrem de sinceri au fost și Tudor (10 ani), fiul interpretului de muzică populară Gelu Voicu, și Natalia (8 ani), fiica DJ-ului Silviu Andrei. Despre tati, Tudor a spus că doarme pe canapea atunci când ajunge târziu acasă după un chef cu băieții, că e grăsuț, dar că-și ascunde burta sub tricou, că își punea pe cap coarne de bou ca să sperie oamenii și că încearcă să mai facă un copil. La rândul ei, Natalia a zis despre tatăl ei că sforăie atât de tare de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, că dimineața arată ca o bilă în chiloței și că cel mai bine acesta se pricepe la dormit.

De asemenea, Natalia a fost foarte încântată atunci când în platoul emisiunii au apărut Dorian Popa, pe care îl admiră foarte mult, și mama sa, Luminița. Cei doi invitați speciali au povestit cum micul Dorian s-a ales cu o dublă fractură la mână după ce a încercat să oprească un leagăn din fața blocului.

Cine sunt următorii trei părinți celebri care vor veni alături de copiii lor în fața reflectoarelor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joia viitoare, în ultima ediție a acestui sezon “Aici eu sunt vedeta”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending