HomeAUDIENȚE TVNoul sezon Povestiri Adevarate de la Acasa vine cu audiente de lider! (vezi cifre)

Noul sezon Povestiri Adevarate de la Acasa vine cu audiente de lider! (vezi cifre)

 Emisiunea “Povestiri adevarate” difuzata ACASA miercuri, 17 august, in intervalul orar 16.29 – 17.31, a fost lider de audienta si a reusit sa cucereasca telespectatorii care au ales sa ii urmareasca pe Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru.

Cu 4.0 puncte de rating si o cota de piata de 22.5% “Povestirile adevarate” s-au clasat pe primul loc in topul preferintelor telespectatoarele cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban.

In minutul de aur, la 17.08, ACASA a inregistrat cu emisiunea “Povestiri adevarate” o medie de rating de 5.4 puncte si o cota de piata de 31.7%. Cantareata Nico a comentat zvonurile aparute in presa conform carora ea ar vrea sa ramana insarcinata in aceeasi perioada cu fata ei.

Tot ieri, “Povestirile adevarate” au fost poftite intr-o casa de 1 milion doua sute de mii de euro. Posesoarei ei este Beatrice Tican, tanara in varsta de 19 ani, despre care s-a spus ca ar fi iubita lui Pepe si care  abia s-a mutat in noua casa.

De luni pana sambata, de la 16.30, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru ii asteapta pe telespectatorii ACASA la “Povestiri adevarate”, emisiune care poate fi urmarita live si pe ww.acasatv.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns