HomeTELEVIZIUNEEmisiuniNoul show de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, a adunat peste 2000 de participante!

Noul show de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, a adunat peste 2000 de participante!

Formatul international “My Style Rocks”, ce va intra in grila de toamna Kanal D cu numele de “Bravo, ai stil!”, a trezit interesul a sute de tinere dornice sa isi puna in valoare atitudinea in lumina reflectoarelor.  La numai o saptamana de la anuntul castingului pentru unicul show ce premiaza stilul vestimentar si atitudinea, peste 2 000 de participante s-au inscris in cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei si o colaborare ce le deschide portile unei cariere in televiziune. 

A fost forfota mare pe holurile televiziunii, sute de tinere au facut tot ce le-a stat in putina pentru a convinge ca sunt potrivite pentru a intra in concursul care le poate schimba viata.

Miza si presiunea concursului au scos la iveala inca din aceasta etapa rivalitati si au evidentiat dorinta uriasa a participantelor de a se afirma si de a intra in competitia televizata.

„Am avut emotii uriase, a fost mai ceva ca la Bacalaureat. Intr-un fel, e tot ca un examen al maturitatii. Trebuie sa fii tu si sa impresionezi prin ceea ce esti, prin modul in care pasesti, te exprimi, iti porti hainele”, a spus o tanara la finalul probei.
Castingul se desfasoara in continuare, reprezentantele sexului frumos care au implinit  varsta de 18 ani si care stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea prin tinuta se pot inscrie in concurs intrand  pe  casting.kanald.ro.

„Bravo, ai stil!” este un show despre atitudine si stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca juriul si telespectatorii, indiferent de conflictele inerente unui astfel de concurs.

Bravo, ai stil!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns