HomeTELEVIZIUNEEmisiuniNOUTĂŢILE 2017 din TELEVIZIUNE de la PRO TV, KANAL D, ANTENA 1, PRIMA TV şi TVR 1

NOUTĂŢILE 2017 din TELEVIZIUNE de la PRO TV, KANAL D, ANTENA 1, PRIMA TV şi TVR 1

Prev1 of 4

2017 va fi un an destul de asemănător cu cel precedent, întrucât multe producţii TV pe care le-am văzut anul trecut vor reveni cu sezoane noi! Noutăţile sunt puţine, asta pentru că posturile TV şi-au stabilizat grilele cu emisiunile care prind la public şi obţin cifre de audienţă considerabile!

 

Iată ce vom vedea în materie de emisiuni anul acesta la TV:

 

KANAL D

 

ROATA NOROCULUI, emisiunea prezentată de Bursuc’ şi Ana- Maria Barnoschi va debuta la sfârşitul lunii ianuarie, iar show-ul va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 20. (din 29 ianuarie)

 

BRAVO, AI STIL!, sezonul 2 va începe la sfârşitul lunii ianuarie. Emisiunea care s-a bucurat de un real succes în primul sezon va fi prezentată de Ilinca Vandici şi membrii juriului: Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu. Show-ul va debuta in data de 23 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 16:30, iar galele, sambata de la ora 22.

BRAVO AI STIL - KANAL D

BRAVO AI STIL – KANAL D

 

OCHII DIN UMBRĂ, celebrul reality show prezentat de Ernest va reveni cu noi cazuri uluitoare, in fiecare duminica incepand cu 22 ianuarie de la ora 20.

 

În grila Kanal D au început sezoane noi din Teo Show, Wowbiz, Te vreau lângă mine şi  emisiunile de reportaje/anchete Sabbagh în acţiune (vineri, ora 22:30) şi Asta-i România (sambata, ora 23:00). 

 

Serialele turceşti vor fi difuzate în continuare în Prime Time de la ora 20:00, acum pe post a revenit un nou sezon din Furtună pe Bosfor. O noutate ar fi seriale turceşti şi în weekend!

 

Iar din 23 ianuarie la Kanal D începe un nou serial turcesc „Kosem” după formatul producţiei de succes „Suleyman Magnificul”, acesta va fi difuzat de luni până joi de la ora 20, iar vinerea rămâne în grila serialul Furtună pe Bosfor, tot de la ora 20.

 

In weekend incepand cu data de 28 ianuarie, serialul Yaman va fi difuzat, sambata si duminica de la ora 13:30.

 

Noutatile pentru PRO TV & ANTENA 1 pe urmatoarele pagini! 

Prev1 of 4

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Sunt cel putin la fel ca persoanele din juriu. „Cine se aseamana se aduna”

  • N ar mai trebui sa se intoarca bravo ai stil este un show rău famat care le învață pe acele concurente să fie curve, avand caracter pornografic si de umilire a lor

    • Ai foarte mare dreptate?Sper să se desființeze aşa zisul post Canal D.

Lasă un răspuns