HomeALL MEDIANu se mai poate folosi chat-ul Facebook, pentru ca s-a inchis din motive de securitate!

Nu se mai poate folosi chat-ul Facebook, pentru ca s-a inchis din motive de securitate!

Serviciul de chat de pe Facebook a fost inchis, dupa ce a fost descoperit un bug de securitate ce permite utilizatorilor sa acceseze si sa vada convorbirile prietenilor si cererile de prietenie.

Accesul la aceste informatii personale a fost posibil prin setarile de securitate ale Facebook. Optiunea „Preview my profile” (Previzualizeza profilul meu) a creat posibilitatea de a accesa convorbirile private ale prietenilor.

Folosind aceasta optiune, utilizatorii pot vedea cum apare profilul lor pentru prieteni.Eroarea lasa acei utilizatori sa vada convorbirile live si cererile de prietenie ale amicilor respectivi.

Deocamdata, nu se stie cand va fi repornit serviciul de chat.

Cu 400 de milioane de membri in intreaga lume, Facebook este, potrivit studiilor, cea mai populara retea de socializare, avand chiar si puteri vindecatoare, insa profilul pe care ti-l faci s-ar putea sa-ti creeze probleme mari la… locul de munca.

Cel mai bun sfat pe care ni-l dau specialistii este sa iti setezi profilul personal astfel incat sa fie vazut numai de cine vrei tu. Apoi creeaza-ti un al doilea profil public pe care sa-l folosesti strict in scop profesional.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns