HomeLIFE STYLE‘O dată-n viaţă’ cu Iuliana Tudor aduce bucurii pe chipul românilor la TVR 1

‘O dată-n viaţă’ cu Iuliana Tudor aduce bucurii pe chipul românilor la TVR 1

Vineri seara Iuliana Tudor s-a prezentat în faţa publicului său cu acelaşi profesionalism cu care o face de fiecare dată. Invitaţii acestei ediţii au fost însărcinaţi cu buna-dispoziţie a telespectatorilor. Astfel, Natalia Guberna şi Tiberiu Ceia, Ileana Şipoteanu şi Aneta Stan, Marilena Chelaru şi Maria Butaciu s-au luptat pentru titlul de „echipa serii”. Timp de o oră şi jumătate, platoul emisiunii a vibrat de cânt, joc şi tradiţii româneşti, transmise publicului într-un produs original, asa cum producţia “O dată-n viaţă” ne-a obişnuit. Nu a lipsit nici componenta umanitară, în seara de 30 aprilie fiind prezentate trei cazuri disperate pe care românii au fost invitaţi să le sprijine.

Natalia Guberna, Mariana Chelaru şi Ileana Şipoteanu au strâns bani pentru trei cazuri disperate

Natalia Guberna a luptat pentru a-i reda lumina ochilor unei fetiţe de 8 luni, Ileana Şipoteanu pentru o adolescentă care suferă de „gigantism” şi Marilena Chelaru pentru a salva viaţa unei tinere care are nevoie urgentă de un transplant cu celule stem. Toate cele trei vedete au fost, aşadar, emoţionate de participarea la emisiune şi pentru că pe umerii lor apăsa responsabilitatea unor oameni în nevoie. Natalia Guberna a mărturisit încă de la debutul emisiunii că are emoţii. „Mari emoţii! E pentru prima dată în viaţă când sunt pusă în această ipostază, de reprezentant al folclorului, pentru a ajuta”. La câteva minute după finalul emisiunii, Natalia Guberna a adăugat că a fost impresionată de proiectul emisiunii dar că, indiferent cât de mult şi-ar dori să revină în acest format, respectă sloganul “O dată-n viaţă” şi trece această ediţie la amintirile frumoase, de neuitat.

Iuliana Tudor a lansat-o ca dansatoare pe Marilena Chelaru

O surpriză de proporţii, (metaforic vorbind dar şi în sensul propriu al cuvântului), a fost Marilena Chelaru, a cărei efervescenţă a molipsit studioul 1 al Televiziunii Române. Charismatica actriţă a jucat alături de dansatorii din ansamblul „Cindrelul – Junii Sibiului”, aşa cum numai „o dată-n viaţă” a mărturisit că a făcut-o. Iuliana Tudor, cea care îi pune în cele mai inedite posturi pe invitaţii ei de vineri seara, a descoperit şi… talentul Marianei Chelaru la… joc românesc. Astfel a venit propunerea ca pentru ediţia din această săptămână, Mariana Chelaru să devină solista ansamblului folcloric respectiv, ipostază care rămane, vorba aceea, o premieră trăită… „O dată în viaţă”. Reacţia Marilenei, însă, a dat de înţeles că experienţa din emisiunea Iulianei Tudor a fost doar o premieră şi că va accepta invitaţia la emisiune ori de câte ori o va primi: „Mai vin şi… a doua oară în viaţă la voi. Am fost aşa de frumoasă! Mi-au plăcut şi băieţii din formaţia folclorică de dans!”.

Ileana Şipoteanu a tăiat lemne în direct

Şi la probele practice cele trei vedete s-au descurcat cel puţin… interesant. În timp ce Marilena Chelaru dădea ture cu trotineta prin platou, Natalia Guberna a fost provocată să umple cât mai multe pungi cu făină. Cea mai grea probă a fost însă cea a Ilenei Şipoteanu, care a fost nevoită să taie lemne în direct. Toate cele trei vedete s-au descurcat, făcând deliciul publicului din platou, dar şi a celui telespectator.

Iuliana Tudor, remember pentru Valeria Peter Predescu

A trecut un an de când Valeria Peter Predescu s-a mutat în stele. Amintirea celei care a fost atat de îndrăgită de publicul său a fost onorată în platoul „O dată-n viaţă” printr-un moment video. Iuliana Tudor este omul de televiziune care a realizat, la emisiunea ei, ultima apariţie în public a solistei de folclor. In aprilie 2010 a venit momentul de remember.

Natalia Guberna, preferata publicului

Telespectatorii au desemnat-o „câştigătorul serii” pe Natalia Guberna, interpreta care, deşi a fost foarte discretă în ultimul timp cu apariţiile în media, s-a dovedit a fi preferata celor care au urmărit emisiunea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Va rugam fumos daca puteti sa ne dati un ajutor urgent nr. cont:RO22RNCBO254008074000001 NR.TEL:0762100455 timisoara loc. sandra nr.84

Lasă un răspuns