HomeALL MEDIAO dimineata frumoasa in compania Antoniei, la „Alarma ProFM”

O dimineata frumoasa in compania Antoniei, la „Alarma ProFM”

Dj-ii de la Alarma ProFM au avut o dimineata foarte frumoasa in compania Antoniei. Artista a venit in studioul ProFM si a cantat live noul single, “Marabou”, despre care a spus ca nu stie sa ii fi fost oferit inainte Vanessei Paradis, ea primindu-l de la un producator din Danemarca, unde, de altfel a inregistrat si varianta finala. Ascultatorii ProFM au putut auzi si alte melodii cantate in direct de Antonia, ca “Jameia”, piesa Rihannei “Stay” si o parte din “Pleaca”.

Ea a mai povestit ca in aceasta perioada face scoala de soferi, ea luand permisul de conducere la 16 ani in State, insa aici nu a condus niciodata. Dupa ce isi va lua si aici permisul, daca ar fi sa aleaga o masina cu siguranta ar fi una cu cutie automata, pentru ca i se pare mult mai usor de condus. Si tot legat de America, artista le-a povestit DJ-ilor ProFM ca acolo era pasionata de baschet.

“Aici nu prea ma uit la sport, dar daca e sa aleg unul care imi place si pe care l-as urmari la televizor acesta e baschetul. Ma uitam in America la NBA dar aici nu se prea difuzeaza si in plus Romania e mai mult cu fotbalul”, a spus Antonia.

DJ-ii ProFM i-au descoperit invitatei lor si talentul actoricesc, Antonia spunand ca nu ar spune “nu” daca i s-ar propune sa joace in filme, dar nu stie daca ar putea sa ramana serioasa la cadru. Asa ca s-a amuzat spunand ca mai degraba ar alege roluri ca in parodiile Scary Movie si printre altele a imitat replici la ProFM din filmele americane cu vampiri.

Pe final de Alarma ProFM, Antonia le-a povestit DJ-ilor ca are un nou tatuaj si 5 in total. Cel mai recent este o nota muzicala pe glezna dreapta, facut in Mexic, impreuna cu Inna. Cele doua artiste si-au ales acelasi model, si acum amandoua au cate o nota muzicala, iar Antonia nu a scapat de gura lui Gicu si Nicolai pana nu s-a descaltat si nu le-a aratat tuturor desenul de pe picior.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns