Connect with us

ALL MEDIA

O femeie greu încercată de viaţă are parte de transformarea mult visată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Published

on

Marţi seară, de la 20.30, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” este rândul Ligiei, o femeie de 39 de ani greu încercată de viaţă, să îşi recapete încrederea în sine şi bucuria unui aspect fizic armonios.

Astfel, în ediţia din 13 aprilie, Victor Slav va sta de vorbă cu Ligia, îi va afla temerile şi suferinţele, dar o va şi însoţi, pas cu pas, în drumul spre transformarea în bine mult visată. În aceeaşi ediţie, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” se va reîntâlni cu alte două foste participante din sezoanele trecute, Carmen Scarlat şi Nicoleta Gârbă. Telespectatorii Pro Tv vor avea ocazia să le vadă pe cele două femei acum, la luni bune de la transformarea la care au fost supuse şi, totodată, să afle cum s-a sachimbat viaţa lor de la participarea la emisiune.

Ligia, femeia care marţi seară va primi şi ea o nouă şansă la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, are 39 de ani şi locuieşte împreună cu soţul şi fetiţa sa de 11 ani. Consideră că este o povară pentru familia ei, pentru că nu are un loc de muncă. A mărturisit echipei de la Pro Tv că viaţa ei a fost un lung şir de suferinţe şi că toate nereuşitele şi dezamăgirile ei au ca punct de plecare aspectul fizic.

Greutăţile sale au început încă de pe vremea când avea numai 8 ani, atunci când tatăl său a decedat. A fost nevoită să uite de copilărie şi să gândească precum un om matur. Trebuia să-şi susţină şi să-şi ajute mama bolnavă de inimă. Tot la acea vârstă a început pentru ea şi lupta cu kilogramele. Devenise obeza şi a continuat să se îngraşe până la vârsta de 24 de ani, cand ajunsese să cântărească 125 kg. Pentru că mama ei nu avea decât o pensie de boală, care nu-i ajungea nici pentru medicamente, Ligia a lucrat  pe timpul vacanţelor la o fermă. Cu toate astea, a terminat cu medie mare un liceu de prestigiu din Cluj, obţinând o calificare de secretar stenodactilograf 1.

Nu a profesat însă niciodată, chiar dacă şi-a dorit, pentru că nimeni nu avea nevoie de o secretară obeză. Cel mai mare regret al său este faptul că nu a putut urma o facultate. Deşi are un potenţial intelectual care i-ar fi permis acest lucru, din punct de vedere financiar i-a fost  imposibil. A fost nevoită să facă “munci umile” ca să-şi ajute mama, iar acum ca să-şi crească copilul. La 24 de ani Ligia s-a ambiţionat să slăbească prin înfometare, până a juns la greutatea pe care o are şi acum. Însă în urma acestei slăbiri considerabile, cantitatea de calciu din organism a scazut foarte mult şi i-a afectat dinţii. În timp, a ajuns să nu mai aibă nici unul.

Greutăţile şi lipsurile materiale, condiţiile de trai nefavorabile au transformat-o pe Ligia într-o femeie îmbătrânită înainte de vreme, care nu mai are încredere în ea şi nici nu îşi găseşte un loc de muncă decent. Singura bucurie a sa este fetiţa ei, elevă la liceul de coregrafie, secţia balet, pentru care trebuie să fie puternică zi de zi. Ligia speră ca transformarea de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” să îi dea această forţă şi încrederea că va putea face ceva pentru copilul său.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Radio

Pavel Bartoș, exclusiv in matinal DigiFM: “Mihaela îmi face pielea de găină”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Invitat în matinalul Digi FM, actorul Pavel Bartoș a venit să le spună lui Bogdan Miu, Cătălin Striblea, dar și ascultătorilor Digi FM că pe data de 27 martie va fi sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului într-un mod inedit la Odeon.

Porțile teatrului vor fi larg deschise publicului de toate vârstele, iar vizitatorii vor putea experimenta un nou mod de a cunoaște și înțelege teatrul cu ajutorul tehnologiilor tip Virtual Reality, Augmented Reality și 3D Scanning.

Cu ocazia asta Matinalii noștri nu s-au abținut de la afla cât mai multe despre faimosul actor.

Pavel a copilărit în Miercurea Ciuc, astfel că matinalii Digi FM au fost curioși să afle cum era atmosfera dintre maghiari și români, pe vremea aceea.

Nu aveam nici o treabă cu aceste lucruri pe vremea aceea. Cei mai buni prieteni ai mei erau Pișta, Șoni, Feri. Am învățat maghiara pentru că dacă voiam să mă joc cu copiii, trebuia. Nu am stat niciodată să o studiez, m-am trezit că o știam.”, a spus actorul.

Bogdan Miu și Cătălin Striblea s-au jucat un pic cu Pavel Bartoș. Actorul a trebuit să recunoască câteva sunete celebre. Unul dintre ele era din desenul animat “Mihaela”.

Și acum îmi aduc aminte că la 8 fără 10 striga cineva din bloc <<Începe Mihaela!>>. Eu stăteam la etajul 2 și până ajungeam, era deja la jumătate. Dar aveam un prieten care stătea la 8 și până ajungea el se termina. Așa că îl luam la mine să se uite la <<Mihaela>>. Mi s-a făcut pielea găină!”, a spus el entuziasmat!

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

„PROCESUL”, documentarul nominalizat la Gopo, din 13 iulie în cinematografe

Published

on

„Procesul”, documentarul semnat de Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan, va rula în cinematografele din România din 13 iulie, fiind distribuit de Wearebasca.

„Procesul”, câștigător al Premiului Juriului pentru cel mai bun documentar, la cea de-a doua ediție a Indian World Film Festival, poate fi văzut în proiecție specială la București, în cadrul Festivalului One World România, duminică 25 martie, de la ora 16.00, la Cinemateca Eforie. La eveniment vor participa cei doi realizatori ai filmului Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan.

Nominalizat la Gala Premiilor Gopo din acest an, la categoria „Cel mai bun documentar”, filmul urmărește cazul lui Mihai Moldoveanu, fost ofițer al armatei române, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o.  După un lung șir de încercări de a-și demonstra nevinovăția, în iunie 2012 Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a hotărât că – în cauza Moldoveanu împotriva României – a avut loc o încălcare a dreptului la un proces echitabil.  Acuzatul nu a avut avocat, nu a fost audiat și nu s-au administrat în mod direct probe.

Cu un scenariu scris de Ileana Bîrsan și Claudiu Mitcu, „Procesul” a avut premiera mondială anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania și a fost inclus în competiția națională de documentare la Astra Film Festival Sibiu.

Documentarul îl urmărește pe Mihai Moldoveanu după eliberarea provizorie și se concentrează pe rejudecarea dosarului și consecințele noii sentințe, oferindu-i spectatorului rolul de jurat într-un caz complicat și controversat.

„De 20 de ani, din care mai bine de 16 în închisoare, Mihai Moldoveanu se zbate să-și găsească dreptatea”, povestește co-scenarista Ileana Bîrsan.

„Dosarul destul de stufos al proceselor lui conține foarte multe erori și insuficiente probe pentru condamnarea pentru omor deosebit de grav. Deși procurorii și judecătorii care au condus la condamnările lui nu au vrut să depună mărturie în film, sperăm ca imaginile de arhivă să suplinească măcar parțial lucrarea sistemului, din anii ’95 -’96, în acest caz. Ce este uluitor, limpede și înfricoșător, în același timp, este că în procesul de rejudecare, în anii 2014-2015, nu s-a făcut totul pentru aflarea adevărului”, mai adaugă Ileana Bîrsan.

„Ce ne-a convins să facem un documentar despre cazul lui Mihai Moldoveanu a fost, pe de-o parte, îndârjirea, tenacitatea și deschiderea cu care acest om încearcă să-și dovedească nevinovăția de atâția ani”, declară regizorul, Claudiu Mitcu. „Pe de altă parte, de-a lungul procesului de rejudecare, am constatat că drumul către adevăr, deci și către justiție, este obstrucționat, că după 20 de ani apar și dispar hârtii oficiale sau elemente de probatoriu și nimeni nu se sesizează, că deși există o folie cu amprente care ar putea conține informații despre autorii crimei, nimeni, niciodată, nu a fost suficient de curios sau curajos să afle cui îi aparțin, în condițiile în care se știe că nu sunt nici ale celui decedat, nici ale celor condamnați”, mai precizează cunoscutul regizor Claudiu Mitcu.

Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, montajul Cătălin Cristuțiu,  sound-designer Ioan Filip, mixajul a fost realizat de Dan-Ștefan Rucăreanu, iar muzica a fost compusă de Camil Dumitrescu. Producătorii sunt Claudiu Mitcu, Robert Fița și Ioachim Stroe.

„Procesul” este o producție Wearebasca realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Pagina oficială de Facebook: Procesul.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending