HomeMAGAZINO femeie și-a călcat iubitul cu mașina, pentru că acesta a refuzat să o ducă la McDonald’€™s!

O femeie și-a călcat iubitul cu mașina, pentru că acesta a refuzat să o ducă la McDonald’€™s!

O femeie și-a lovit iubitul de trei ori cu mașina pentru că acesta a refuzat să o ducă să mănânce la McDonald€’s, relatează metro.co.uk, citat de stirileprotv.ro.

Crystal Brooks, în vârstă de 33 de ani, și-a rănit grav iubitul, pe Santiago Hernandez, 41 de ani, în cursul săptămânii trecute, pentru că acesta a refuzat să o însoțească la McDonald’s.

Cei doi locuiesc în Kingsport, Tennessee, Statele Unite, iar în ziua incidentului ieșiseră cu copiii lor, dar și cu un prieten, în oraș. De altfel, acesta a povestit ulterior poliției cum a decurs incidentul.

Crystal i-a cerut iubitului să o ducă la McDonald’€™s. Acesta a refuzat-o, moment în care femeia și-a ieșit din minți. Urlând, i-a cerut bărbatului să oprească mașina. În momentul în care Hernandez a coborât, încercând să evite o ceartă cu iubita, aceasta s-a mutat pe scaunul șoferului, a pornit mașina și l-a lovit.

Nu s-a mulțumit însă doar cu faptul că l-a luat pe capotă. A dat mașina înapoi, după care a trecut cu roțile peste bărbatul căzut pe asfalt, repetând mișcarea de alte două ori. Hernandez a fost rănit destul de grav, dar, din fericire, viața lui nu este în pericol. Femeia a fost arestată pentru atac deosebit de grav.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns