HomeALL MEDIAO noapte de petrecere pentru filmarea genericului “Mostenirea” cu Loredana si taraful ei

O noapte de petrecere pentru filmarea genericului “Mostenirea” cu Loredana si taraful ei

Actorii din “Mostenirea” au petrecut o noapte intreaga la filmarea genericului pentru noul serial ce va incepe in aceasta toamna la ProTV. Atmosfera a fost intretinuta de Loredana si trupa ei, care au cantat pana in zori.

Filmarile au inceput pe seara, in curtea casei lui State Potcovaru, si au continuat apoi pana dimineata, in jurul unei piscine, o locatie special amenajata pentru aceste secvente. Din tot acest peisaj nu putea lipsi nici un imens foc de tabara, care a completat perfect povestea spusa in Studiourile mediaPro din Buftea. “Am filmat toata noaptea, ceea ce nu este foarte usor, dar din fericire contextul in care s-a intamplat asta a fost unul extrem de placut.

Era atata veselie in jur, incat chiar aveam impresia ca sunt la o petrecere, asta pana cand auzeam “Actiune!” si stiam ca trebuie sa ma concentrez si sa incep filmarea”, a declarat Costin Sforaru, protagonistul serialului. Si pentru Ramona Hanganu, interpreta Carlei din “Mostenirea”, aceasta filmare a semanat foarte mult cu un super party.

“Loredana si Jean de la Craiova au reusit sa creeze o super atmosfera si sa ne ofere tuturor senzatia ca suntem la o petrecere si nu pe platourile de filmare. Un alt moment care mie mi-a placut foarte tare a fost confruntarea celor doua familii: a lui State si a lui Fabrizzio, un moment intens, in care fiecare incerca sa-l domine din priviri pe celalalt”, a povestit Ramona.

Chiar daca s-au filmat in zorii zilei, ultimele secvente au adunat toata distributia in jurul piscinei. Actorii au cantat si au dansat pe ritmurile Loredanei, iar pentru ca atmosfera era atat de antrenanta, echipa de filmare ii acompania cu apaluze de pe margine. Telespectatorii vor putea vedea rezultatul final in aceasta toamna cand serialul va debuta la Pro TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns