HomeALL MEDIAO noua aplicatie de Facebook genereaza in cateva secunde zambete de toate tipurile

O noua aplicatie de Facebook genereaza in cateva secunde zambete de toate tipurile

SENIORHYPER a creat automatul de zâmbete, o aplicație de Facebook care generează în câteva secunde zâmbete de toate tipurile, pe care le aplică pe chipul userului! 

Se întâmplă des ca zâmbetul tău să fie periclitat de diferite situații…Să zâmbești cu jumătate de gură sau să nu zâmbești deloc sunt situații ce trebuie eliminate din viețile noastre.

Aplicația, constă în încărcarea de către user a unei fotografii în automatul de zâmbete, urmată de selectarea celui mai potrivit zâmbet care va fi aplicat pe chipul acestuia. Rezultatul este o fotografie plină de umor.

În final, userul se poate înscrie în concurs și poate avea șansa să câștige unul dintre premiile oferite de Orbit: gumă de mestecat Orbit pentru 3 luni sau un aparat foto instant! Aplicația poate fi accesată pe paginile de Facebook Orbit România și Zâmbește Romania timp de patru săptămâni, până pe 20 decembrie.

Platforma face parte din campania Zâmbește România,susținută de Orbit prin intermediul Wrigley Oral Healthcare Program. Astfel, se încurajează prevenirea problemelor cauzate de lipsa unei igiene dentare corecte șiimportanța sănătății orale.

”Mașinăria, cum îmi place să-i zic aplicației, funcționează doar pe bază de zâmbete! Mecanismul este foarte simplu și user friendly. Tot ce îți trebuie este o fotografie! Și ai trei variante: fie încarci una din calculator, fie alegi una de pe profilul tău de Facebook, fie îți faci una cu webcam-ul. Apoi îți alegi zâmbetul care te caracterizează: mai șarmant, mai larg, până la urechi și poți câștiga ingredientele perfecte să-ți expui zâmbetul cu încredere oriunde și oricând!”, spune Dana Cucoș, Social Media Planner, SENIORHYPER.
”Zâmbetul este unul dintre cele mai de preț daruri ale omului. Iar cei de la SENIORHYPER au reușit să surprindă toate valențele acestui concept prin platforma creativă pe care au dezvoltat-o. De la design, până la ce se întâmplă de fapt în aplicație, toate elementele sunt sub aceeași umbrelă, a zâmbetului. Si cum știm că zâmbetul și umorul fac parte din aceeași categorie, să nu fiți uimiți dacă veți vedea zâmbete zburătoare”, spune Nicoleta Mihalache, Assistant Brand Manager, Orbit Romania.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns