HomeTELEVIZIUNESportO nouă înfrîngere pentru stelişti » Steaua – Dinamo Moscova 1-2

O nouă înfrîngere pentru stelişti » Steaua – Dinamo Moscova 1-2

Steaua a pierdut din nou în Antalya, 1-2 cu Dinamo Moscova, şi a înregistrat a 4-a înfrîngere din această iarnă.

Steliştii au început perfect partida şi au înscris prin Tatu în minutul 3. Brazilianul, pentru prima oară titular la Steaua după revenire, l-a driblat pe portarul ruşilor şi a înscris fără probleme.

Trupa lui Dan Petrescu a revenit în atac şi a preluat controlul partidei, reuşind egalarea cu 10 minute înainte de pauză, prin Noboa. Apărarea Stelei a gafat la această fază, Kokorin a fost găsit liber de centrarea lui Dzsudzsak, şi a pasat perfect pentru marcatorul golului. După pauză, ambele echipe au făcut mai multe schimbări, iar Ignatovich a marcat golul al doilea al ruşilor după o fază excelentă a lui Dinamo Moscova.

Cu un sfert de oră înainte de final, Adrian Popa a părăsit terenul accidentat. „Motoreta” a acuzat o accidentare la genunchi, iar în locul lui a reintrat Latovlevici, schimbat cu cîteva minute în urmă cu Pîrvulescu.

Pentru Steaua, aceasta este a 4-a înfrîngere din acest an, suferind eşecuri cu Celtic, Ferencvaros, Qabala şi Dinamo Moscova. Acîştigat un singur meci, cu Dinamo Kiev şi a remizat cu Basel şi Sturm Graz.

GSP

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns