HomeALL MEDIAO noua ispita in viata lui Botezatu?!

O noua ispita in viata lui Botezatu?!

Dupa scandalul in care a fost implicat, se pare ca Botezatu isi „linge ranile” in bratele altei femei, un fotomodel international, Angela Negoita.

Bote a declarat ca nu mai vrea sa auda in viata lui de Bianca Dragusanu. Si pentru a convinge presa ca este serios, designer-ul s-a prezentat pe litoral alaturi de o alta frumusete, o tanara de numai 22 de ani, model international ce locuieste la Milano.

Angela Negoita este din Bacau (hmm, suna cunoscut?!) si este model la Milano, iar Catalin Botezatu a facut tot posibilul sa o aduca la prezentarea lui de moda. „Bote ma cauta de multa vreme. Ne-am intalnit la mare si mi-a facut mare placere sa prezint pentru el. Cu siguranta, vom avea o colaborare frumoasa”.

Modelul de 1,88 m a dansat toata noaptea alaturi de Catalin la petrecerea ce a urmat dupa prezentarea de moda. Asistam la o noua poveste de dragoste?!


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns