HomeMAGAZINEvenimenteO noua reprezentatie cu indragitele colinde MADRIGAL pe 9 decembrie la Ateneul Roman

O noua reprezentatie cu indragitele colinde MADRIGAL pe 9 decembrie la Ateneul Roman

La cererea publicului, Corul MADRIGAL va sustine, pe 9 decembrie la Ateneul Roman o a doua reprezentatie cu spectacolul extraordinar de Craciun. Toti care nu concept sarbatorile de iarna fara colindele MADRIGALULUI au acum sansa sa ia parte si la spectacolul programat pentru ora 16.00. Cea de a doua reprezentatie, pentru care mai sunt disponibile ultimele bilete, este programata pentru ora 20.00.

 

Corul National de Camera MADRIGAL, dirijat de aceasta data de Voicu Popescu, va prezenta pentru prima data in concert, integral si in succesiunea originala, primul disc de colinde romanesti realizat pe vinyl in urma cu 45 de ani, sub bagheta dirijorului- fondator MARIN CONSTANTIN. Colindele MADRIGALULUI, ascultate pe ascuns in vremea comunismului, si-au castigat in timp statutul de concerte traditionale de Craciun, fiind sustinute, fara intrerupere, in fiecare an din perioada postdecembrista.

 

 

Corul National de Camera MADRIGAL a luat fiinta in 1963, iar pret de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere apartinand scolilor Renasterii Europene, interpretate in limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine si vechi romanesti, colinde si lucrari de inspiratie folclorica, elemente din patrimoniului clasic autohton si creatii romanesti contemporane.

 

Pentru reprezentatia de la ora 16.00 se pun in vanzare bilete la pretul de 150RON.

 

Biletele pentru concertele MADRIGAL gazduite de Ateneul Roman in data de 9 decembrie sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.rowww.bilete.rowww.myticket.ro

 

Concertul Corului National de Camera MADRIGAL din Bucuresti va fi urmat de un turneu national, ce va include urmatoarele orase:

11 Decembrie – Brasov – Sala Reduta
12 Decembrie – Ploiesti – Casa de cultura a Sindicatelor
13 Decembrie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
17 Decembrie – Timisoara – Opera Romana
18 Decembrie – Cluj Napoca – Opera Romana
21 Decembrie – Pitesti – Casa de cultura a sindicatelor
22 Decembrie – Galati – Casa de cultura a sindicatelor
23 Decembrie – Iasi – Opera Romana

Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns