HomeLIFE STYLEO noua versiune a peliculei "Sclava Isaura", difuzata de TVR1

O noua versiune a peliculei "Sclava Isaura", difuzata de TVR1

TVR1 va difuza noua versiune a serialului Sclava Isaura, care poarta acelasi nume. Filmul va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 11.00.sclava_isaura_45773

Pelicula, impartita in 167 de episoade, este o ecranizare dupa un roman de Bernardo Guimaraes si reprezinta o adaptare dupa cunoscuta serie din 1976.
Isaura il are ca regizor pe acelasi Herval Rossano care a coordonat regia si pentru seria anilor ’70, se arata intr-un comunicat al TVR.
Sclava Isaura, bazat pe o celebra poveste scrisa in timpul campaniei pentru abolirea sclaviei in Brazilia in 1875, este povestea unei frumoase si educate sclave albe.
Nascuta in 1835, tanara Isaura este fiica frumoasei sclave Juliana si a administratorului fermei Miguel.
Isaura este crescuta si educata de catre sotia comandantului, o femeie care-i doreste libertatea si care o invata sa citeasca, sa scrie si sa cante la pian. Nu la fel de simplu se dovedeste traiul frumoasei sclave sub domnia lui Leoncio, unicul fiu al comandantului Almeida.

Filmul portretizeaza lupta pentru libertate, dar si cautarea dragostei in vremuri de sclavagism.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Cum as putea vedea serialele dela Nr.1-35?

  • Cum as putea viziona serialele Nr.1-35?

    • serialele difuzate le puteti viziona pe http://www.tvr.ro la sectiunea „inregistrari”

Lasă un răspuns