HomeLIFE STYLEO pisică a fătat în clădirea guvernului

O pisică a fătat în clădirea guvernului

O pisică ce este o prezenţă obişnuită în sediul guvernului, fiind hrănită de angajaţii guvernamentali şi de ziarişti, a fătat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu câteva ore înaintea şedinţei săptămânale de guvern, patru pisoi.

Fericitul eveniment s-a petrecut în sala de conferinţe a Palatului Victoria, potrivit Mediafax, acolo unde vorbesc presei primul- ministru şi membrii cabinetului.

Proaspăta mamă-pisică şi pisoii au fost descoperiţi de personalul administrativ al Palatului Victoria sub pupitrul de mixaj audio, care reglează microfoanele sălii de briefing.

Pentru a pătrunde aici, felina utilizează o mică deschidere dintr-o fereastră a centrului de presă, pe unde tehnicienii televiziunilor îşi trag cablurile de transmisie.

În urmă cu câteva săptămâni, pisica a intrat în sala de briefing chiar în timpul unei conferinţe a primului-ministru, fiind evacuată rapid din încăpere de angajaţii de la guvern.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns