HomeLIFE STYLEO vrei pe Monica? Semneaza pentru Nati Meir !

O vrei pe Monica? Semneaza pentru Nati Meir !

Candidatul la alegerile prezidentiale Nati Meir inaugureaza duminica,194.88.148.41 in Piata Obor, un nou cort pentru strangerea de semnaturi in vederea sustinerii candidaturii sale la Cotroceni.

Incepand de saptamana viitoare, domnul Nati Meir va fi prezent in mijlocul alegatorilor in fiecare duminica in Piata Obor intre orele 12 si 13 si de luni pana vineri inclusiv in Piata Universitatii in acelasi interval orar.
„O vrei pe Monica? Semneaza pentru Nati Meir”. Asa sta scris mare pe afisul amplasat in Piata Universitatii de candidatul la prezidentialele din toamna Nati Meir.

Desi nu se precizeaza foarte clar nici motivul pentru care ai indrazni sa poftesti la doamna Monica Columbeanu, tinand cont ca este cat se poate de casatorita, si nici cum anume ar putea sa te ajute Nati Meir sa iti implinesti visurile, afisul se bucura de un mare succes, trecatorii oprindu-se sa semneze pe listele de sustinere intinse pe mese.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns