HomeLIFE STYLE"Oamenii Deltei" o campanie TVR

"Oamenii Deltei" o campanie TVR

Campania de strângere de fonduri are loc în perioada 16-30 aprilie.


Evenimentul Gala Oamnii avut loc aseara (25 aprilie) si a fost transmis in direct. In cadrul galei pe parcursul a doua ore jumate, s-a reusit sa se stranga o importanta suma de bani . In cadrul galei au fost prezentate o serie de reportaje din Delta, au fost dezbatute adevaratele probleme cu invitati din sfera politica, autoritati locale din Tulcea, specialisti si jurnalisti . Totul s-a incheiat cu un recital Live a Trupei Voltaj.HPIM2945

De ce campania Oamenii Deltei?

Pentru că ani de zile s-a vorbit numai despre degradarea mediului natural, a florei şi a faunei din Deltă, s-a vorbit numai despre interesul turistic al zonei, numai despre economia inexistentă în zonă, numai despre exploatarea sălbatică a regiunii şi niciodată despre oamenii de aici, despre nevoile imediate ale celor 12500 de cetăţeni recenzaţi aici, niciodată despre copiii lor, care nu au niciun orizont dincolo de apele care-i înconjoară, care nu au o şcoală dotată măcar la standardul minim al secolului 21.

Pentru cine?
Intenţionăm să strângem bani, cu ajutorul telespectatorilor TVR1 pentru a dota o şcoală şi un dispensar din Letea şi Maliuc, astfel încât oamenii de aici să nu mai fie nevoiţi să aştepte o şalupă a salvării de la Tulcea ori de câte ori există o urgenţă şi că aceşti copii să nu mai privească la televizor cum învaţă alţii de vârsta lor, ca la secvenţe din filme SF.

donatii se pot face apeland numerele de telefon: 0900 900 090 tarif 10 €, 0900 900 092 – 2 € si 0900 900 095 – 5 €.

www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns