HomeALL MEDIAOana Andoni sarbatoreste Pastele cu telespectatorii Pro TV

Oana Andoni sarbatoreste Pastele cu telespectatorii Pro TV

A devenit un obicei pentru Oana Andoni sa lucreze de Paste si, asa cum s-a intamplat in ultimii 5 ani, si in acest an prezentatoarea Stirilor Pro TV din week-end va fi la datorie.

“Vom fi in Bucuresti, dar vor veni parintii la noi si vom petrece in familie, asa cum e normal pentru o sarbatoare ca aceasta. Noi mergem in fiecare an la biserica, la slujba de Inviere. La miezul noptii, luam lumina pe care o aducem in casa si in viata noastra. Chiar daca m-am mutat in Bucuresti, am pastrat obiceiul”, spune Oana Andoni pentru care, o alta traditie la care nu a renuntat, este “sa punem un ou rosu si un banut de argint in apa cu care ne spalam pe fata”.

Cu gandul la Sarbatorile Pascale din copilarie, prezentatoarea Stirilor Pro TV se bucura de sprijinul parintilor in ceea ce priveste pregatirile de Paste. “Cele mai frumoase amintiri sunt din anii copilariei, cand mergeam impreuna cu parintii, bunicii, unchii, matusile si verisorii, in noaptea de Inviere sa luam lumina, la biserica din cimitir. Strabateam pe jos un drum lung pana acasa si aveam mare grija sa nu ni se stinga lumanarile.

Ca si atunci, nici acum nu lipsesc de pe masa noastra de Paste preparatele traditionale: friptura si borsul de miel (tata e mare specialist), iar mama e responsabila cu drobul, cozonacii si pasca. Pasca cu smantana e preferata mea”, explica Oana, pentru care cea mai mare bucurie cand vine vorba de cadourile de Iepuras “este sa ofer daruri oamenilor dragi. Bucuria mea cea mai mare este sa-i vad pe ei fericiti”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns