HomeALL MEDIAOana de la Activ si-a lansat primul single solo

Oana de la Activ si-a lansat primul single solo

Oana de la Activ şi-a făcut revenirea în muzică, fiind invitata celor doi Dj-i  la Radio 21 şi a lansat primul ei single, „Dancefloor”.

„Acesta este primul meu single, primul pas pe care îl fac în cariera solo. Am lucrat cu Dony & The Kid, vocea masculină e a lui Dony şi se potriveşte foarte bine cu piesa. Am muncit câteva luni la această piesă, post producţia a durat mai mult şi sunt foarte emoţionată de cum va fi primită de public”, a declarat Oana.

Vedeta care a revenit în muzică după o bine meritată pauză în care s-a ocupat de fetiţa ei, a clarificat la Radio 21 situaţia trupei Activ. „Faptul că mă lansez în cariera solo nu înseamnă că Activ s-a despărţit. Pur şi simplu facem o pauză, nu ştim dacă definitivă sau de moment. Băieţii sunt în continuare alături de mine, ei m-au ajutat mult şi cu această piesă, cu ei mă sfătuiesc.

Mi-e foarte ciudat să fiu aici fără ei, de obicei Rudi vorbea cel mai mult, iar eu şi Avi eram mai tăcuţi. Le mulţumesc sincer pentru susţinerea lor”, a mărturisit Oana.

Soci şi Stanciu au mai aflat de la frumoasa interpretă că este pregătită să pornească din nou la drum şi că abia aşteaptă ţină din nou concerte. Oana nu renunţă momrentan la stilul dance, care a consacrat-o, dar e pregătită să realizeze featuringuri dintre cele mai inedite cu diverşi colegi de breaslă.

Mai multe despre planurile Oanei de la Activ puteţi afla de pe www.radio21.ro. Tot acolo puteţi asculta şi primul ei single, lansat în exclusivitate la Radio 21, „Dancefloor”.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Oana Pellea este extraordinara, am avut sansa sa o vad de cateva ori pe viu si mi-a placut teribil de mult. Acum stiu ca e plecata in Canada parca cu un spectacol, abea astept sa revina in tara, poate reusesc sa mai ajung la un spectacol al ei.

    Cam atat vroiam sa zic, Multumesc si o zi minunata!

Lasă un răspuns