HomeLIFE STYLEOana Radu, fosta concurenta Vocea Romaniei, lanseaza primul ei single – „Get ready!” (feat. Dr Mako)

Oana Radu, fosta concurenta Vocea Romaniei, lanseaza primul ei single – „Get ready!” (feat. Dr Mako)

Oana Radu, cunoscuta ca Adele de Romania in urma participarii la Vocea Romaniei, din sezonul I, unde a ajuns in semifinale, lanseaza azi primul sau single.

Fiind semnata cu casa de discuri Squad Music din Spania, „Get Ready!” este un featuring cu Dr Mako si este o piesa de club, avand ritmuri ce te indeamna la distractie. De productie s-a ocupat Mihai Ristea, iar versurile si muzica sunt compuse de Dr Mako (Alin Macovei).

„Il cunosc pe Dr Mako de „o viata”. Nu m-am gandit niciodata ca impreuna o sa ajungem sa semnam cu o casa de discuri dintr-o alta tara, de fapt nu m-am gandit niciodata ca eu voi semna cu o casa de discuri din „afara” . Rezultatul a fost spectaculos. Melodia este minunata! Poate sunt si subiectiva, sunt cu adevarat incantata de ea. Mihai Ristea este un om minunat, simpatic si amuzant, un adevarat profesionist.”, a declarat Oana Radu.

„M-am bucurat sa colaborez cu Oana, eram convins ca vocea ei suna bine si intr-un contex house, pe de alta parte impreuna cu Mihai Ristea – producatorul acestei piese –  am reusit sa gasim sound-ul perfect pentru ca aceasta piesa sa aiba succes in cluburi!”, a adaugat Dr Mako.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns